Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντσες: «…υπάρχει συνομωσία κατά του Απόλλωνα»

Σάντσες: «…υπάρχει συνομωσία κατά του Απόλλωνα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2014 00:40
Προβληματισμένος για τον τρόπο που κερδίζουν η Βέροια και ο Πλατανιάς εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λόρι Σάντσες ο οποίος παράλληλα τόνισε πως έχει οδηγηθεί στις σκέψεις ότι υπάρχει μια συνομωσία κατά της ομάδας του.

Αμέσως μετά την ισοπαλία (3-3) που απέσπασε ο Απόλλωνας από τον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός της ομάδας, Λόρι Σάντσες εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα αποτελέσματα που παίρνουν Βέροια και Πλατανιάς τις τελευταίες αγωνιστικές, ενώ τόνισε πως έχει οδηγηθεί στις σκέψεις ότι υπάρχει μια συνομωσία κατά της ομάδας του.

«Παλεύουμε για κάθε βαθμό, ενώ άλλες ομάδες δεν χρειάζεται να παλέψουν… Όλα αυτά με οδηγούν στη σκέψη ότι υπάρχει μια συνομωσία κατά του Απόλλωνα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σάντσες.

Να σημειωθεί πως ο Απόλλωνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 30 βαθμούς, έναν περισσότερο από Βέροια και Πλατανιά που ισοβαθμούν στην 15η θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Ήταν ένα φανταστικό ματς. Είχαμε μια φανταστική απόδοση, γυρίσαμε το σκορ από το 0-3 και θα ήταν εξαιρετικό αν στις καθυστερήσεις πετυχαίναμε γκολ και πραγματοποιούσαμε μια μεγάλη ανατροπή. Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν βαθμό πίσω από Βέροια και Πλατανιά και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Όμως είναι απογοήτευση να βλέπεις ομάδες όπως η Καλλονή να αγωνίζεται έτσι όπως το έκανε με την Βέροια και τον Πλατανιά.

Προέρχομαι από την Αγγλία όπου σε αυτό το πρωτάθλημα ομάδες από την κορυφή έως τις τελευταίες θέσεις να παλεύουν πάντα και γι' αυτό απογοητεύομαι όταν βλέπω ομάδες όπως η Καλλονή να παίζουν έτσι. Και βέβαια αυτό προκαλεί και ερωτήματα για την ακεραιότητα και την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Δεν ξέρω αν έχει στοχοποιηθεί ο Απόλλων και δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ είναι να παλεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Το τι γίνεται έξω από τις γραμμές του γηπέδου δεν είναι δική μου δουλειά. Είναι απογοητευτικό στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις να δέχεσαι τρία γκολ και ειδικά με την εξέλιξη των δύο αγώνων. Ο Απόλλων είναι μια νέα ομάδα και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να παλεύουμε.

Παλεύουμε για κάθε βαθμό, ενώ άλλες ομάδες δεν χρειάζεται να παλέψουν. Δέχομαι να χάνουμε μέσα στο γήπεδο όμως δεν δέχομαι να βλέπω άλλες ομάδες να παίζουν έτσι όπως παίζουν.

Δεν λέω ότι η Βέροια δεν μπορεί να νικήσει το γεγονός όμως προκαλεί ερωτηματικά το πώς η Βέροια με δέκα παίκτες κατάφερε να νικήσει την Καλλονή με άνεση. Όπως επίσης και τα 7 γκολ που πέτυχε ο Πλατανιάς. Είναι απίστευτο. Εμείς αξίζαμε κάθε βαθμό που έχουμε πάρει.

Τα λέω σήμερα αυτά γιατί περίμενα να έχουμε περισσότερους βαθμούς από αυτούς που έχουμε σήμερα και επειδή η Βέροια και ο Πλατανιάς είναι οι ομάδες που υπάρχουν από πάνω μας. Όλα αυτά με οδηγούν στη σκέψη ότι υπάρχει μια συνομωσία κατά του Απόλλωνα
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.