Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Πολύ σκληρός για να… πέσει

Σούπερ Λιγκ: Πολύ σκληρός για να… πέσει

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/3/2014 23:04
Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα χάρη στα τέρματα των Λούκας και Κατσικά, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν τα πάνω-κάτω και να πάρουν τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας (3-3) στη μάχη που δίνουν για την παραμονή τους.

Την ευκαιρία να ξεφύγει από τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχασε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρότι πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων κόντρα στον Απόλλωνα, αποφάσισε να… χαλαρώσει, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Μόλις στο 15’ ο Σπυρόπουλος κέρδισε πέναλτι, από το οποίο ο Λούκας άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο του Βορρά». Ο Ισπανός ήταν πρωταγωνιστής και στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ καθώς την κατάλληλη στιγμή έβγαλε στον Κατσικά και αυτός στο 27’ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη ομάδα του Γεωργιάδη.

Ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 31’ με τον Φαρινόλα για να επιστρέψει στο ματς, και στο 37’ ο Λούκας με δεύτερο προσωπικό γκολ, «έγραψε» το 3-0 για τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να πετύχουν δύο γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με τους Σπυρόπουλο (40’ πεν.) και Δεληζήση (45+1’) να μειώνουν σε 2-3 σε ένα απίστευτο πρώτο μέρος!

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστιες ευκαιρίες με τον Χούσεν για να πετύχει 4ο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη και το…. πλήρωσε στο 86’ όταν ο Πετρόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 3-3 για τον Απόλλωνα.

Μάλιστα στις καθυστερήσεις, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν και τη νίκη, με τον Κόρμπο να κάνει κακό τελείωμα σε τετ-α-τετ με τον Γλύκο, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση ο Χούσεν έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με το τελικό 3-3 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με το βαθμό της ισοπαλίας ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 63 βαθμούς και βρίσκεται μόλις στο +1 από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Απόλλωνας έφτασε τους 30, βρίσκεται στην 17η θέση και στο -1 από Βέροια και Πλατανιά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.