Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Θέλει δουλειά και μεταγραφές (video)

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Θέλει δουλειά και μεταγραφές (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/7/2024 19:25
Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την Πάφο στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, με τους «πράσινους» να δείχνουν ότι χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά αλλά και μεταγραφές.

Αρκετά προβλήματα δημιουργικά παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στην πιο έτοιμη Πάφο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 επί αυστριακού εδάφους.

Ήταν ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κρατάει το πρέσινγκ ψηλά που άσκησε κατά διαστήματα η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο. Συνολικά ήταν μια αρκετά μέτρια εμφάνιση για τους Κυπελλούχους Ελλάδος, σ' ένα βέβαια αρκετά πρώιμο στάδιο προετοιμασίας.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κατέβασε τον Παναθηναϊκό με Λοντίγκιν κάτω από τα δοκάρια, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι και Κώτσιρα τετράδα της άμυνας, ενώ Βιλένα και Αράο ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ. Στα δύο άκρα έπαιζαν οι Μαντσίνι και Λημνιός και ενώ ο Τζούρισιτς βρισκόταν πίσω από τον προωθημένο Γιερεμέγιεβ. Να σημειωθεί πως ο Λημνιός πήρε τη θέση του Μπακασέτα στο αρχικό σχήμα καθώς ο Έλληνας διεθνής ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο δίχως όμως να απειλεί την Πάφο, η οποία ανέβασε έκτοτε ταχύτητα και είχε χαμένο τετ-α-τετ στο 26’ με τον Λοντίγκι να προλαβαίνει σωτήρια τον Τάνκοβιτς.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν λίγο νωρίτερα σε αναγκαστική αλλαγή με τον Ζέκα να παίρνει τη θέση του Γέντβαϊ που ένιωσε ένα σφίξιμο, αναγκάζοντας τον Αράο να μετακινηθεί στα στόπερ. Μετά το ημίωρο, το «τριφύλλι» έβγαλε περισσότερα τρεξίματα με πρέσινγκ ψηλά που οδηγούσε σε αρκετές ανακτήσεις κατοχής και στο 33’ είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί. Ο Κώτσιρας βρήκε ωραία τον Μαντσίνι στα αριστερά, αυτός γύρισε στον αμαρκάριστο Γερεμέγιεφ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.


Η τελευταία φάση του ημιχρόνου άνηκε στην Πάφο η οποία στο 43’ είχε νέο χαμένο τετ-α-τετ με τον Τάνκοβιτς καθώς ο Λοντίγκιν προχώρησε σε σωτήρια επέμβαση.

Με την έναρξη της επανάληψης στο ματς πέρασαν οι Ντραγκόφσκι, Φικάι και Πέρες αντί των Λοντίγκιν, Κώτσιρα και Λημνιό. Το παιχνίδι είχε πολύ χαμηλό ρυθμό στο δεύτερο μέρος με τον Παναθηναϊκό να αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις. Λίγα πράγματα επιθετικά και από την Πάφο η οποία απείλησε απλώς στο 54’ με μια σέντρα-σουτ του Κορέιρα που υποχρέωσε τον Ντραγκόφσκι σε απόκρουση.

Οι «πράσινοι» κατέγραψαν καλή στιγμή στο 64’ με ένα πλασέ του Τζούρισιτς το οποίο πέρασε λίγο άουτ και «άγγιξαν» το γκολ στο 81’ με τον νεοεισελθόντα Τσοκάι, ο οποίος πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ, υποχρεώνοντας τον γκολκίπερ της Πάφου να απομακρύνει με τα πόδια.



Με εξαίρεση αυτή τη φάση το παιχνίδι κυλούσε γενικά δίχως κάτι ιδιαίτερο αφού οι δύο ομάδες προχώρησαν σε πολλές αλλαγές που έριξαν ακόμα περισσότερο το ρυθμό. Για το «τριφύλλι» στο ματς είχαν περάσει στο 69’ οι Νταμπίζας,, Μπρέγκου, Νίκας, Κάτρης, Κυριόπουλος και Τσοκάι, με τον Βαγιαννίδη να είναι ο μόνος που έβγαλε όλο το ματς.

Το 0-0 ήταν εν τέλει το τελικό σκορ, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά αλλά και μεταγραφική ενίσχυση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.