Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/7/2024 00:15
Αγγλία - Ελβετία και Ολλανδία - Τουρκία είναι τα τελευταία ζευγάρια που ρίχνονται στη «μάχη» των προημιτελικών του Euro.

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Ψάχνει αντίδραση η Αγγλία, με ψυχολογία η Ελβετία

Στην “Düsseldorf Arena”, Αγγλία και Ελβετία θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους έχοντας ως έπαθλο το πολυπόθητο «εισιτήριο» που θα τις οδηγήσει στα ημιτελικά του Euro. Πιο διαβασμένοι και με σύνθημα το “Ιt’s Coming Home” θα παραταχτεί η ομάδα του Σάουθγκεϊτ, μετά από την δύσκολη πρόκριση κόντρα στην Σλοβακία στην παράταση. Τα «τρία λιοντάρια» δεν έχουν εντυπωσιάσει καθόλου με τις εμφανίσεις τους, ενώ αντίθετα, οι Ελβετοί είναι μέσα στις εκπλήξεις της διοργάνωσης, ειδικά μετά το 2-0 επί της Ιταλίας στη φάση των «16». Στα αγωνιστικά, εκτός του τιμωρημένου Γκουέι, αλλά και του ανέτοιμου Σο, ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή των Στόουνς και Τριπιέρ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσεις κόντρα στην Σλοβακία. Επιστροφή του τιμωρημένου Βίντμερ για την ομάδα του Μουράτ Γιακίν. Το πάνω… χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας έχει η Αγγλία, καθώς μετρά 19 νίκες σε 27 ματς. Τρεις νίκες έχουν πανηγυρίσει οι Ελβετοί, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Sportingbet - Ειδικά στοιχήματα & αξεπέραστο live στοίχημα στο Euro!

Αμφίρροπη «μάχη»

Με την αναμέτρηση Ολλανδία - Τουρκία ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο “Olympiastadion” του Βερολίνου. Πρόκειται για ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια στους «8» της διοργάνωσης, καθώς ναι μεν υπάρχει φαβορί που είναι οι «οράνιε», αλλά από την άλλη υπάρχει και το αγωνιστικό… μομέντουμ των Τούρκων. Η ομάδα του Κούμαν με ηγέτη των Γκάκπο μπορεί να πέρασε εύκολα με 3-0 το εμπόδιο της Ρουμανίας, ωστόσο, δεν έχει δείξει σταθερότητα στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Το δικό της «παραμύθι» ζει στα γήπεδα της Γερμανίας, αυτή του Μοντέλα, καθώς μετά από ένα επεισοδιακό ματς έβγαλε εκτός την Αυστρία και συνεχίζεται να ονειρεύεται. Ρεκόρ 6-4-4 «τρέχει» η Ολλανδία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, επίσημες και φιλικές.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ