Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Έκλεισε» τον Κοϊτά

ΑΕΚ: «Έκλεισε» τον Κοϊτά

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
6/7/2024 02:45
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Αμπουμπακάρι Κοϊτά, με την Ένωση να τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τη Σιντ Τρούιντεν.

Ο Μαυριτανός εξτρέμ αποτελούσε διακαή πόθο των «κιτρινόμαυρων» για να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεσής τους κι όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο σίριαλ θα έχει αίσιο τέλος και δεν αποκλείεται να τελειώσει το ζήτημα και τυπικά ακόμα και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (6/7).

Ο Κοϊτά ήθελε να φύγει από τον βέλγικο σύλλογο και ο «δικέφαλος» είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας προκειμένου να τον κάνει δικό του και να υπογράψει στο κλαμπ.

Αυτό όλα δείχνουν ότι θα συμβεί και ο Ματίας Αλμέιδα θα αποκτήσει μία σημαντική λύση για τα άκρα, καθώς την περσινή αγωνιστική περίοδο ο 25χρονος Αφρικανός ποδοσφαιριστής είχε πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις και είχε καταγράψει συνολικά 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 15 γκολ και 3 ασίστ.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να φτάσει στην Ελλάδα και να τελειώσει το θέμα και τυπικά, ενώ είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.