Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», σοκ για Άρσεναλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», σοκ για Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 23:45
Μια μεγάλη νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 3-0 την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες στο «Όλντ Τράφορντ» και μείωσε στο -3 τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα. Σοκ στο 90’ για Άρσεναλ, 2-2 με Σουόνσι στο Λονδίνο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο, η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ και έγινε η 6η ομάδα (!) που έφυγε με τρεις βαθμούς από το «Όλντ Τράφορντ» τη φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρικά για τους «πολίτες», καθώς ο Τζέκο βρήκε δίχτυα μόλις στο 43ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ορεξάτοι, έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, σε αντίθεση με την Γιουνάιτεντ η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα ήταν τυχερή που δεν έμεινε με αριθμητικό μειονέκτημα, καθώς στο 31’ ο Φελαινί έριξε αγκωνιά στο πρόσωπο του Ζαμπαλέτα αλλά είδε απλώς κίτρινη κάρτα.

Στην επανάληψη, η Σίτι κατάφερε να πετύχει νωρίς δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσει» το ματς, με τον Τζέκο να βρίσκει ξανά δίχτυα και να διπλασιάζει το προβάδισμα της ομάδας του στο 56’.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος ήταν στο 72΄ όταν ο Γουέλμπεκ ανάγκασε τον Χαρτ σε σπουδαία επέμβαση, ενώ στο 81’ ο Ρούνει δεν κατάφερε να νικήσει με σουτ τον Άγγλο γκολκίπερ.

Εν τέλει ο Γιάγια Τουρέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, καθώς με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για την Σίτι η οποία μείωσε στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τσέλσι, ενώ έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα!

Νέο σοκ για Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», σοκ για Άρσεναλ (video)
Λίγες ημέρες μετά τη «βαριά» ήττα με 6-0 από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπρίτζ», η Άρσεναλ έμεινε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της κόντρα στη Σουόνσι και έχασε σημαντικό έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Νέο σοκ για την Άρσεναλ, καθώς οι «κανονιέρηδες» παρότι γύρισαν σε ένα λεπτό το σκορ κόντρα στη Σουόνσι, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς το αυτογκόλ του Φλαμινί στο 90’ χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Ουαλούς.

Η Σουόνσι κατάφερε να προηγηθεί στο «Έμιρειτς» στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς με τον Μπόνι (11’), ωστόσο η Άρσεναλ με ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να γυρίσει το σκορ σε ένα λεπτό με τα τέρματα των Ποντόλσκι (73’) και Ζιρού (74’).

Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό προκειμένου η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ να επιτρέψει στις νίκες, καθώς το αυτογκόλ του Φλαμινί στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2, σκορ που άφησε τους «κανονιέρηδες» στην 4η θέση και στο -6 από την κορυφή, την ώρα που η Σουόνσι βρίσκεται πλέον στο +5 από τις επικίνδυνες θέσεις.

Πρώτη συμμετοχή του Κιμ Κάλστρομ στην Πρέμιερ Λιγκ, πέρασε με αλλαγή για την Άρσεναλ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Έβερτον για σεντόνι


Πρέμιερ Λιγκ: Θρίαμβος για Σίτι στο «Όλντ Τράφορντ», σοκ για Άρσεναλ (video)
Μεγάλη νίκη πήρε η Έβερτον, η οποία κέρδισε με 3-0 την Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και σε συνδυασμό με την γκέλα της Άρσεναλ, μείωσε στο -6 από την 4η θέση, ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο από τους «κανονιέρηδες».

Ζωντανή στη μάχη για το Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε η Έβερτον, η οποία επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Νιούκαστλ και σημείωσε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Τα «ζαχαρωτά» άνοιξαν το σκορ στο 22’ με ωραίο γκολ του Μπάρκλει, ενώ στο 52’ ο Λουκάκου με το 12ο φετινό του τέρμα, διπλασίασε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 87’ ο Όσμαν, νίκη που επιτρέπει στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να ονειρεύεται την 4η προνομιούχο θέση, καθώς σε δύο αγωνιστικές υποδέχεται στο «Γκούντισον Παρκ» την Άρσεναλ.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Τελευταίες ειδήσεις