Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον «αέρα» οι αγώνες του Μουντιάλ στο Πόρτο Αλέγκρε!

Στον «αέρα» οι αγώνες του Μουντιάλ στο Πόρτο Αλέγκρε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/3/2014 14:25
Δυόμιση μήνες περίπου πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, τα προβλήματα των διοργανωτών συνεχίζονται, καθώς το γήπεδο του Πόρτο Αλέγκρε είναι αμφίβολο εάν θα μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης!

Συνεχίζονται τα προβλήματα για τους διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, με το Πόρτο Αλέγκρε να είναι αρκετά πιθανό να αποσυρθεί από τη διοργάνωση, όπως δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο δήμαρχος της πόλης, Ζοσέ Φορτουνάτι.

Συγκεκριμένα, λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, τα έργα της ανακατασκευής του σταδίου στο Πόρτο Αλέγκρε έχουν «παγώσει», καθώς οι ξένες κατασκευαστικές εταιρίες που έχουν αναλάβει το έργο αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους.

Γι’ αυτό ο δήμαρχος της πόλης έκανε λόγο πως αν δεν ψηφιστεί σχετικός νόμος που να προβλέπει φορολογικές ελαφρύνσεις, τότε δεν θα μπορέσει να βρει τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνουν τα απαραίτητα έργα, τονίζοντας μάλιστα πως δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο:

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για το εάν θα προλάβουμε να φιλοξενήσουμε αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Πόρτο Αλέγκρε. Αν δεν περάσει ο νόμος τότε δεν θα μπορέσουμε να το κάνουμε.

Αυτό θα συμβεί γιατί δεν έχουμε τους απαραίτητους πόρους για να το κάνουμε. Δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο. Η μόνη εναλλακτική λύση είναι αυτή».

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο γήπεδο είναι προγραμματισμένα να γίνουν πέντε παιχνίδια. Τα τέσσερα είναι για τη φάση των ομίλων και ένα για τους «16».

15 Ιουνίου: Γαλλία – Ονδούρα
18 Ιουνίου: Αυστραλία – Ολλανδία
22 Ιουνίου: Ν. Κορέα – Αλγερία
25 Ιουνίου: Νιγηρία – Αργεντινή
30 Ιουνίου: Πρώτος από το γκρουπ G – Δεύτερος από το γκρουπ Η

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.