Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* από τα Europenalty!

Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* από τα Europenalty!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/6/2024 11:45
Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η… αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

«Καίγονται» για τη νίκη

Στο “Volksparkstadion” του Αμβούργου, Κροατία και Αλβανία θα «μονομαχήσουν» με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Κι οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με ήττα τις υποχρεώσεις τους και η νίκη είναι «μονόδρομος» εάν θέλουν να διατηρήσουν… ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Κροατία αν και είχε ευκαιρίες δεν κατάφερε να αντισταθεί στην αναγεννημένη Ισπανία (3-0), ενώ η Αλβανία παρόλο που… σόκαρε την Ιταλία στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την αναμέτρηση (2-1). Τα τρία τελευταία παιχνίδια της Κροατίας σε τελική φάση Euro έληξαν με τρία γκολ και πάνω, όπως και αυτά της Αλβανίας. Στο 1.90 η απόδοση στην Sportingbet να σημειωθούν Over 2,5 γκολ στον αγώνα. Sportingbet - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

«Κλειδώνει» την 1η θέση

Να… σφραγίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Euro θα επιδιώξει σήμερα η Γερμανία κόντρα στην Ουγγαρία. Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν με τρεις βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του 1ου ομίλου, καθώς υπερτερεί στον συντελεστή των γκολ από την 2η Ελβετία. Το 5-1 της πρεμιέρας κόντρα στους Σκωτσέζους έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο την ψυχολογία των Γερμανών που δικαιολογημένα βρίσκονται στα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Ένα ημίχρονο εμφανίστηκαν στο γήπεδο την 1η αγωνιστική οι Ούγγροι κόντρα στους Ελβετούς, αλλά η εικόνα τους σε γενικές γραμμές ήταν απογοητευτική. Πλέον, η ομάδα του Μάρκο Ρόσι παίζει με την… πλάτη στον τοίχο κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ομίλου και μόνο η υπέρβαση με ένα «τρίποντο» θα αναπτερώσει τις ελπίδες της για πρόκριση. Απόλυτα ισορροπημένος ο απολογισμός των αναμετρήσεων των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας,. Αμφότερες μετρούν από 13 νίκες, ενώ 12 ματς έληξαν ισόπαλα.

Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Euro!

«Μάχη» στην Κολωνία

Την πρώτη της νίκη σε τελική φάση Euro θα επιδιώξει η Σκωτία κόντρα στην Ελβετία. Η ομάδα του Στιβ Κλαρκ γνωρίζει ότι αν δεν κερδίσει απόψε θα… χαιρετήσει πρόωρα την διοργάνωση. Η ήττα με 5-1 στην πρεμιέρα από την Γερμανία δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα των Σκωτσέζων. Σύμμαχος τους είναι και η παράδοση (8-3-5) κόντρα στους Ελβετούς, οι οποίοι θα παίξουν και για την ισοπαλία, καθώς ήδη έχουν μαζέψει ένα «τρίποντο» από την 1η αγωνιστική. Στο 4.40 η απόδοση στην Sportingbet να νικήσει η Σκωτία! Το 2006 οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο πλαίσιο φιλικού αγώνα με την η Ελβετία να επικρατεί με 3-1.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ