Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις στους αγώνες του Εuro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/6/2024 11:43
Ματς δίχως αύριο ανάμεσα σε Κροατία και Αλβανία, αφού μόνο με νίκη θα παραμείνουν ζωντανές στη μάχη της πρόκρισης

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Euro!

Χωρίς περιθώρια η Κροατία

Δεν μπήκε ιδανικά στη διοργάνωση η Κροατία, η οποία γνώρισε την ήττα με 3-0 από την Ισπανία. Κάκιστο α’ μέρος για την ομάδα του Ντάλιτς, υπέπεσε σε διαδοχικά λάθη και δέχθηκε τρία τέρματα. Ακόμα και στο δεύτερο μέρος, όταν πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, απέτυχε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι το γκολ της τιμής, αφού έχασε και πέναλτι με τον Πέτκοβιτς. Υπάρχει απογοήτευση, ωστόσο στρέφει το βλέμμα της στο σημερινό ματς με την Αλβανία, εκεί όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Άλλωστε, στην προηγούμενη διοργάνωση είχε ηττηθεί στην πρεμιέρα, ωστόσο στη συνέχεια μάζεψε 4 βαθμούς και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών, ωστόσο ο Ντάλιτς θα προβεί σε αλλαγές. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της Χρβάτσκα σε Euro σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Στο 1.88 στη Vistabet να εμφανιστεί το over 2.5.Vistabet - Build A Bet* στους αγώνες του Euro!

Εντονη κριτική στην Αλβανία

Η Αλβανία έκανε το ιδανικό ξεκίνημα, πέτυχε το πιο γρήγορο στην ιστορία της διοργάνωσης, αλλά η διαφορά ποιότητας με την Ιταλία ήταν εμφανής. Ηττα 2-1 από τους Ατζούρι και πλέον η νίκη κόντρα στους Κροάτες είναι μονόδρομος αν οι «Κόκκινοι» θέλουν να ελπίζουν σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Εντονη κριτική από τους οπαδούς δέχθηκε η ομάδα, με τα βέλη να στρέφονται κυρίως στον Χιουσάι και την αντίδρασή του στο δεύτερο γκολ της Ιταλίας. Χιλιάδες Αλβανοί στο πλευρό της ομάδας, με τον Μιτάι να τονίζει: «Το κλίμα στην ομάδα μας παραμένει εξαιρετικό και έχουμε ξεχάσει την ήττα από την Ιταλία». Ξανά στη διάθεση του Σιλβίνιο ο φορ, Ασάνι. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία της ματς δεν έχουν σημειωθεί περισσότερα από τρία τέρματα. Στο 1.61 στη Vistabet να μη σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ OI ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ