Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρώιμη Πληρωμή*: Πληρώνεσαι το στοίχημά σου, όταν η ομάδα σου προηγείται με 2+ γκολ!

Πρώιμη Πληρωμή*: Πληρώνεσαι το στοίχημά σου, όταν η ομάδα σου προηγείται με 2+ γκολ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
19/6/2024 11:41
Τις νίκες με τις οποίες θα «κλειδώσουν» τις προκρίσεις τους στις νοκ άουτ αναμετρήσεις, ψάχνουν απόψε Γερμανία και Σκωτία.

bwin - Euro με Ενισχυμένες Αποδόσεις & Build A Bet*!

Να «κλειδώσουν» την πρόκριση

Γερμανία και Ελβετία έχουν απόψε την ευκαιρία να «κλειδώσουν» τη συνέχεια τους στη νοκ άουτ φάση του Euro, εφόσον επικρατήσουν της Ουγγαρίας και της Σκωτίας αντίστοιχα. Η «νασιοναλμανσάφτ» ξεκίνησε… εκκωφαντικά την πορεία της στη διοργάνωση διαλύοντας με 5-1 την Σκωτία. Πλέον απομένει να φανεί πώς θα τα καταφέρει κόντρα σε μία πιο απαιτητική αντίπαλο, όπως η Ουγγαρία. Οι Μαγυάροι στο ματς της 1ης αγωνιστικής εμφανίστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών και ηττήθηκαν με 3-1 από την Ελβετία. Τουλάχιστον ένα βαθμό θέλει να πάρει κόντρα στους διοργανωτές η ομάδα του Μάρκο Ρόσι, που μπορεί στο φινάλε των ομίλων ν’ αποδειχθεί καθοριστικός! Στο 2.75 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin να νικήσει η Γερμανία και να σημειωθούν περισσότερα από 3,5 γκολ.Shake & Win: Καθημερινά εγγυημένα έπαθλα* από την bwin!

Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου η… αφελής και αδιάβαστη - στην πρεμιέρα - Σκωτία καλείται να βγάλει αντίδραση κόντρα στην Ελβετία και να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έχει. Αρνητικό σημείο η μεγάλη διαφορά τερμάτων μετά το 5-1 με την Γερμανία. Να εμφανιστεί και πάλι κυριαρχική επιδιώκει η Ελβετία, για να κάνει το 2x2 και να «σφραγίσει» τη συνέχεια της στη διοργάνωση. Όμως η Ελβετία θα πρέπει να πάει και κόντρα αρνητική παράδοση, που τη θέλει να μετρά μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες, σε ματς για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Euro.

bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

Θα βγάλει αντίδραση;

Ν’ ανατρέψει την κακή εικόνα που παρουσίασε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ισπανία, όπου γνώρισε την ήττα με 3-0, θέλει η Κροατία κόντρα στην Αλβανία. Οι παίκτες του Ντάλιτς που κατέλαβαν την 3η θέση στο Μουντιάλ πριν δύο χρόνια, πραγματοποίησαν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια τους. Χαρακτηριστικό είναι πως ακόμα και όταν είχαν τα ηνία του αγώνα με τους Ισπανούς στο δεύτερο ημίχρονο, ουσιαστικά δεν απείλησαν. Αποκορύφωμα της κακής μέρας, το χαμένο πέναλτι του Πέτκοβιτς. Η Αλβανία αιφνιδίασε την Ιταλία με το γρηγορότερο γκολ στην ιστορία του Euro, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και μοιραία γνώρισε την ήττα με 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σταματήσει τον ρυθμό των «ατζούρι» και στο φινάλε έχασε ευκαιρία, για να φέρει το ματς στα ίσια! Επιλέγουμε τη νίκη της Κροατίας με μηδέν παθητικό στο 2.30 από τις Ενισχυμένες Αποδόσεις της bwin. Το over 2,5 γκολ το βρίσκουμε σε καλή απόδοση, καθώς η bwin το προσφέρει στο 2.10.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ