Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε εξάρα στην Άρσεναλ η Τσέλσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Έριξε εξάρα στην Άρσεναλ η Τσέλσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/3/2014 16:37
Στο 1000ο παιχνίδι του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ, η Τσέλσι διέλυσε τους «κανονιέρηδες» με 6-0 στο «Στάμορντ Μπρίτζ» και επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από την Άστον Βίλα. Απέβαλε λάθος παίκτη της Άρσεναλ στο 17’ ο διαιτητής!

Επίδειξη δύναμης έκανε κόντρα στην Άρσεναλ η Τσέλσι, η οποία διέλυσε την αντίπαλο της με 6-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και άφησε τους «κανονιέρηδες» στο -7 από την κορυφή.

Η καλή ημέρα φάνηκε νωρίς νωρίς για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς πριν τη συμπλήρωση 10 λεπτών, είχε πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη στα γκολ των Ετό (4’) και Σούρλε (7’)!

Στο 17’ οι «μπλε» κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Τσάμπερλειν έδιωξε με το χέρι τη μπάλα στη γραμμή, με τον διαιτητή ωστόσο να αποβάλει τον Γκιμπς (!!!). Ο Αζάρ ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 3-0, με τον Οσκάρ να παίρνει στη συνέχεια τη «σκυτάλη» και να ανεβάζει με δύο προσωπικά γκολ (42’, 66’) τον δείκτη του σκορ στο 5-0!

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο διάθεση για συντήρηση δυνάμεων, πέτυχαν και 6ο γκολ στο 71’, με τον Σαλάχ να διαμορφώνει το τελικό 6-0, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο του γκολ με τη μπλε φανέλα.

Έτσι, η Τσέλσι επέστρεψε στις νίκες στην Πέμιερ Λιγκ, έφτασε τους 69 βαθμούς και προσωρινά βρίσκεται στο +7 από τις δεύτερες Λίβερπουλ (2 παιχνίδια λιγότερα) και Άρσεναλ ( 1 παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Σίτι βρίσκεται στο -9 αλλά «χρωστάει» τέσσερα ματς.

Από την άλλη, ο Αρσέν Βενγκέρ στο 1000ο του παιχνίδι στον πάγκο των «κανονιέρηδων», γνώρισε μια από τις πιο «βαριές» ήττες στην θητεία του η οποία άφησε τους Λονδρέζους αρκετά πίσω στη μάχη για τον τίτλο.

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Νταβίντ Λουίζ (72' Μίκελ), Οσκάρ (67' Σαλάχ), Σούρλε, Αζάρ, Ετο'ό (10' Τόρες).

Αρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί (46' Τζένκινσον), Γκιμπς, Αρτέτα, Τσάμπερλεϊν (46' Φλαμινί), Καθόρλα, Ροσίτσκι, Ποντόλσκι (23' Βερμάλεν), Ζιρού.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.