Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη είναι απρόσιτο για τη Σπόρτινγκ»

«Το ποσό που ζητά ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη είναι απρόσιτο για τη Σπόρτινγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 14:09
Με την υπόθεση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη, ασχολείται για ακόμη μία φορά στο ρεπορτάζ της η «A Bola», αναφέροντας ότι το deal με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν μοιάζει ιδιαίτερα εφικτό.

Πιο συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για ιδιαιτέρως αυξημένες απαιτήσεις από τη μεριά των «πράσινων», τονίζοντας πάντως πως ο σύλλογος της Λισαβόνας δεν έχει παρατήσει την περίπτωση του Έλληνα στράικερ.

Αναλυτικά:

«Οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Έλληνα επιθετικό είναι πολύ δύσκολες. Η Σπόρτινγκ θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της στα 20 εκατ. ευρώ, καθώς η ελληνική ομάδα είναι αδιάλλακτη. Τα ποσά που ζητούν για τον Ιωαννίδη και επιμένουν να μην μειώνουν τις απαιτήσεις τους είναι απρόσιτα για τη διοίκηση της Σπόρτινγκ, που ακόμη πάντως δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του 24χρονου άσου που θέλει πολύ ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο ίδιος επικοινώνησε με τον παίκτη και του εξήγησε τον ρόλο που του ετοιμάζει και τον δελεάζει με τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η προοπτική της Σπόρτινγκ είναι αυτή που ενθουσιάζει τον Ιωαννίδη περισσότερο.

Στη Λισαβόνα περιμένει τον Έλληνα φορ ένα συμβόλαιο μέχρι το 2029, με ρήτρα 80 εκατ. ευρώ ή ακόμη και 100 εκατ. ευρώ. Όμως όλα περιπλέκονται λόγω της επίμονης στάσης του Παναθηναϊκού, που έχει και τον τελευταίο λόγο»
.

Σχόλιο:

IraklisPapafi 17/6/2024 17:46

Και στο τέλος θα τα πάρει και ο Ιωαννίδης και μπάλα δεν θα σας παίξει Αφραγκούζε και η αξία του θα πέσει και θα παρακαλάτε να σας έρθει πρόταση πάνω από 5 μύρια και θα σας φύγει ελεύθερος.

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.