Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εθνική Ελλάδας: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναλαμβάνει τη «γαλανόλευκη»!

Εθνική Ελλάδας: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναλαμβάνει τη «γαλανόλευκη»!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/6/2024 13:41
Στον αντικαταστάτη του Γκουστάβο Πογέτ κατέληξε ο Μάκης Γκαγκάτσης για τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού που αποτέλεσε παρελθόν από τους «πράσινους» τον περασμένο Δεκέμβριο, έχει έρθει σε συμφωνία με τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ που θα εκλέγει στις 22 Ιουλίου, και μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τότε θα ενεργοποιηθεί και το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν, ότι η συμφωνία με τον 61χρονο τεχνικό θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια και ο ίδιος θα έχει μπροστά του την πρώτη του πρόκληση στο προσεχές Nations League που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο.

Σχόλια:

KYRVOG_1 17/6/2024 13:49

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ......

aggelos2000 17/6/2024 14:38

ενδιαφέρουσα επιλογή όντως με τον Γιοβάνοβιτς να παίρνει ένα τελειωμένο Παναθηναϊκό και να τον μεταμορφώνει και να χάνει στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα.... Αλλά θέλω να το δω και σε εθνική ομάδα διότι διαφέρει προφανώς από σύλλογο.... Ο καιρός θα δείξει!!!!

ferios 17/6/2024 17:43

Όντως καλή επιλογή φαίνεται, μετριοπαθής και έξυπνος προπονητής.. έχει δείξει καλά πράγματα με τον παναθηναϊκό.. Μακάρι να παίξει και η εθνική λίγη μπαλίτσα..

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.