Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο ξέσπασμα Ροναλντίνιο κατά Βραζιλίας: «Αρκετά ανέχτηκα, είναι μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών»

Απίστευτο ξέσπασμα Ροναλντίνιο κατά Βραζιλίας: «Αρκετά ανέχτηκα, είναι μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/6/2024 18:10
Απίθανο ξέσπασμα του Ροναλντίνιο κατά της Εθνικής Βραζιλίας λίγο πριν την έναρξη του Κόπα Αμέρικα με τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο θρύλο να δηλώνει πως δεν θα παρακολουθήσει κανένα παιχνίδι της «Σελεσάο» στη διοργάνωση και ούτε θα πανηγυρίσει νίκη τονίζοντας πως αυτή η ομάδα είναι από τις χειρότερες των τελευταίων ετών.

Δύο ημέρες μετά τη φιλική ισοπαλία της Βραζιλίας με τις ΗΠΑ στην Φλόριντα (1-1) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Κόπα Αμέρικα, ο Ροναλντίνιο ξέσπασε κατά της Εθνικής ομάδας της χώρας του!

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος θρύλος με προσωπική του ανάρτηση στα social media προχώρησε σε ξέσπασμα άνευ προηγουμένου με σκληρά λόγια για τους Βραζιλιάνους διεθνείς:

«Αυτό είναι παιδιά, δεν θα παρακολουθήσω κανένα παιχνίδι της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα ούτε θα πανηγυρίσω καμία νίκη. Αρκετά ανέχτηκα. Είναι μια θλιβερή στιγμή για όσους αγαπούν το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο τώρα να βρεις το πνεύμα για να παρακολουθήσεις τους αγώνες. Είναι μία από τις χειρότερες ομάδες των τελευταίων ετών, χωρίς αξιοσέβαστους ηγέτες, μόνο μέτριους παίκτες κατά την πλειοψηφία. Δεν έχω δει ποτέ μια κατάσταση τόσο άσχημη όσο αυτή. Έλλειψη αγάπης για τη φανέλα της Βραζιλίας και έλλειψη ποδοσφαίρου. Η απόδοσή μας ήταν ένα από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ, είναι τόσο κρίμα», ήταν το μήνυμα του προκαλώντας αρκετά ερωτηματικά τόσο για το timing της ανάρτησης όσο και για το αν υπάρχει κάποιο κίνητρο πίσω από αυτήν την ενέργεια.


Σχόλιο:

IraklisPapafi 16/6/2024 01:32

Δεν έχει κι άδικο.

Μπροστά στα ιερά τέρατα του παλαιού, αλλά και πρόσφατου παρελθόντος οι σημερινοί ποδοσφαιριστές της Εθνικής Βραζιλίας πλην ελαχίστων εξαιρέσεων είναι γατάκια...

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.