Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε φιλικά με Μπολόνια και Βερόνα

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε φιλικά με Μπολόνια και Βερόνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2024 14:34
Δύο σπουδαία φιλικά με τις ιταλικές Μπολόνια και Ελλάς Βερόνα θα δώσει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ιταλία από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Στην Ιταλία θα «χτιστεί» ο Αστέρα Τρίπολης της σεζόν 2024-25, με τους Αρκάδες να γνωστοποιούν ότι θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους σε ιταλικό έδαφος από τις 29 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου έχοντας ως βάση τους το Veronello Resort.

Σ’ αυτό το διάστημα θα δώσουν δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια, το πρώτο στις 31 Ιουλίου απέναντι στην Μπολόνια, που την νέα σεζόν θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, και το δεύτερο στις 3 Αυγούστου με την Ελλάς Βερόνα η οποία τερμάτισε στην 13η θέση της Σέριε Α. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Αστέρας αναζητούσε το συγκεκριμένο φιλικό με την Ελλάς Βερόνα, θέλοντας να δημιουργήσει δεσμούς τόσο με την πόλη, όσο και με έναν σύλλογο που έχει ελληνική καταβολή.

Παράλληλα ο Αστέρας υπενθυμίζει ότι θα δώσει τρία φιλικά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με Λεβαδειακό (20/7), Παναιτωλικό (27/7) και Καλλιθέα (11/8).Η ανακοίνωση:

«Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Στις 29 Ιουλίου η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ιταλία, έχοντας ως βάση της το Veronello Resort και έως τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δύο σπουδαία φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της Seria A!

ΦΙΛΙΚΑ

31 Ιουλίου: Bologna FC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
3 Αυγούστου: Hellas Verona FC - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
* Οι έδρες και οι ώρες των φιλικών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

BOLOGNA FC

Η Bologna FC είναι ομάδα που φέτος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος Seria A της Ιταλίας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο Champions League.

Έχει κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας και 2 φορές το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ έχει και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Στο παρελθόν κατέκτησε τρεις φορές το Κύπελλο Κεντρικής Ευρώπης, που αποτελεί την αρχαιότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το 1998 κατέκτησε το Κύπελλο Ιντερτότο.

Οι εμπειρίες για την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσει έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Champions League της νέας περιόδου θα είναι πολύτιμες!

HELLAS VERONA FC

Η Hellas Verona FC είναι ομάδα με έντονες ελληνικές ρίζες, αφού ιδρύθηκε από Έλληνες φοιτητές το 1903. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναζητούσε το συγκεκριμένο φιλικό με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, θέλοντας να δημιουργήσει δεσμούς τόσο με την πόλη, όσο και με έναν σύλλογο που έχει ελληνική καταβολή.

Φέτος αγωνίστηκε στη Seria A, τερματίζοντας στην 13η θέση και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο κορυφαίο επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου και για τη νέα χρονιά.

Η Hellas Verona FC έχει στο παρελθόν κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα Ιταλίας.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπενθυμίζουμε τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την περίοδο της προετοιμασίας:
20 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Λεβαδειακός
27 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Παναιτωλικός
11 Αυγούστου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Athens Kallithea

* Οι ώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.