Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 1-3: Αγχώθηκε στην αρχή αλλά «καθάρισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος! (video)

Αρνάλντι – Τσιτσιπάς 1-3: Αγχώθηκε στην αρχή αλλά «καθάρισε» την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος! (video)

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/6/2024 17:09
Την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ (3-6, 7-6, 6-2, 6-2) του Ματέο Αρνάλντι στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Γαλλικού Όπεν.

Ο Έλληνας τενίστας ωστόσο δεν ξεκίνησε καλά στο ματς με τον Ιταλό, τον οποίο είδε μάλιστα να του κάνει «break» μόλις στο δεύτερο σερβίς του και χωρίς ο ίδιος να έχει απάντηση στα σερβίς του αντιπάλου του, έχασε το πρώτο σετ με 6-3.

Εύκολο έργο δεν είχε ούτε στο δεύτερο σετ ο Στέφανος καθώς ο Αρνάλντι κατάφερε και πάλι να του κάνει «break», αυτή τη φορά στο τρίτο σερβίς του, κάνοντας το 3-2 και παίρνοντας νέο ισχυρό προβάδισμα. Παρ’ όλα αυτά, έχοντας φτάσει στο 5-4 υπέρ του Ιταλού, Νο.35 στο ranking, ο Τσιτσιπάς κατόρθωσε να «σπάσει» το σερβίς και να ισοφαρίσει σε 5-5, με το παιχνίδι να οδηγείται στο tie break, όπου ο Στέφανος διατηρώντας την ψυχραιμία του πήρε τη νίκη με 7-4 και ισοφάρισε αισίως σε 1-1.

Κάπου εκεί ο Αρνάλντι άρχισε να «καταρρέει», με τον Έλληνα τενίστα να ξεκινά ιδανικά κάνοντας «break» στο πρώτο σερβίς του Ιταλού στο τρίτο σετ, ενώ «σπάζοντας» και το τρίτο σερβίς του, έφτασε σε μια άνετη επικράτησε με 6-2, «τουμπάροντας» το ματς και κάνοντας το 2-1.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο τέταρτο σετ, αφού ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε με δύο απανωτά «break» στον αντίπαλό του, ο οποίος είχε παραδώσει «πνεύμα», και δίχως να δυσκολευτεί στη συνέχεια «καθάρισε» το τελευταίο σετ και πάλι με 6-2, φτάνοντας στο τελικό 3-1 και παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κάρλος Αλκαράθ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.