Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Sportingbet - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2024 13:18
Η τελευταία ημέρα της φάσης των «16» του Euro έφτασε και τα… φώτα πέφτουν σε Μόναχο και Λειψία.

Sportingbet - Πρώιμη Πληρωμή* στους αγώνες του Euro!

Τον πρώτο λόγο οι «οράνιε»

Στην “Allianz Arena” του Μονάχου ανοίγει απόψε η… αυλαία της φάσης των «16», με την Ρουμανία και την Ολλανδία να κοντράρονται για την πρόκριση τους στα προημιτελικά του Euro. Κι οι δύο ομάδες γνωρίζουν πως αν συνεχίσουν στη διοργάνωση έχουν αρκετές πιθανότητες να φτάσουν έως και τα ημιτελικά, καθώς όποια επικρατήσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το βραδινό ζευγάρι, Αυστρία - Τουρκία. Οι Ρουμάνοι εντυπωσίασαν στους ομίλους, τερμάτισαν στην κορυφή του 5ου ομίλου και πλέον ψάχνουν την έκπληξη κόντρα στο φαβορί. Αγωνιστικά, ο αριστερός μπακ Μπάντσου είναι τιμωρημένος και δεν υπολογίζεται από τον Ιορντανέσκου. Μπορεί να προβλημάτισε στους ομίλους με την εικόνα της, ωστόσο, η Ολλανδία έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Χωρίς προβλήματα ο Κούμαν. Εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα μετρούν οι «οράνιε» κόντρα στους Ρουμάνους, ενώ στις οκτώ αναμετρήσεις δεν έχουν δεχθεί γκολ. Στο 2.20 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσει η παρέα του Ντεπάι χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.Sportingbet - Σούπερ αποδόσεις & αξεπέραστο live στοίχημα στο Euro!

Αμφίρροπη «μάχη»

Με την αναμέτρηση Αυστρία - Τουρκία ολοκληρώνεται η φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αμφότερες, βρίσκονται με την αξία τους στα νοκ άουτ της διοργάνωσης και στόχος τους είναι να προχωρήσουν ακόμα πιο μακριά. Η Αυστρία του Ράνγκνικ με δύο νίκες στον 4ο όμιλο τερμάτισε στην 1η θέση και άφησε πίσω της, την Γαλλία αλλά και την Ολλανδία. Από την άλλη, η Τουρκία του Μοντέλα με δύο νίκες τερμάτισε στην 2η θέση του 6ου γκρουπ πίσω από την Πορτογαλία. Εκτός οι τιμωρημένοι Βίμερ (Αυστρία), Τσαλχάνολγου, Ακαϊντίν (Τουρκία). Δεκαεπτά φορές έχουν βρεθεί στο παρελθόν αντίπαλες οι δύο ομάδες με το ρεκόρ να είναι σχεδόν ισορροπημένο (9-1-7) υπέρ των Αυστριακών. Στο 1.68 η απόδοση στην Sportingbet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ