Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις σε όλους τους αγώνες του Euro!

bwin - Ενισχυμένες Αποδόσεις σε όλους τους αγώνες του Euro!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/7/2024 13:15
Τα δύο τελευταία «εισιτήρια» για τα προημιτελικά του Euro, θα σφραγιστούν απόψε. Στις 19:00 παίζουν Ρουμανία - Ολλανδία και στις 22:00 Αυστρία - Τουρκία.

bwin - Build A Bet* σε όλους τους αγώνες του Euro!

Το… πρέπει των «οράνιε»

Η Ρουμανία θέλει να συνεχίσει στον ρυθμό των… εκπλήξεων και να πάρει μία μεγάλη πρόκριση απόψε κόντρα στην Ολλανδία. Οι Ρουμάνοι σ’ έναν όμιλο που τερμάτισαν και οι τέσσερις ομάδες με 4 βαθμούς κατέλαβαν την 1η θέση κι έτσι έπειτα από το 2000 επέστρεψαν και στις νοκ άουτ αναμετρήσεις της διοργάνωσης! Πλέον ονειρεύονται μία θέση στα ματς της… τελικής ευθείας του φετινού Euro. Ο Ιορντανέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον βασικό στόπερ Μπάντσου (τιμωρημένος). Ένα μεγάλο «πρέπει» πλανάται πάνω από την ολλανδική αποστολή, καθώς η ομάδα του Κούμαν καλείται να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά όντας το φαβορί του ζευγαριού. Ωστόσο οι «οράνιε» δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις στους ομίλους, καθώς τους λείπει η ισορροπία. Ήταν εξαιρετική επιθετικά κόντρα σε Πολωνία και Αυστρία, αλλά και με αμυντικά κενά κόντρα στην τελευταία. Στο 5.50 η Ενισχυμένη Απόδοση στην bwin, να σκοράρει πρώτος στον αγώνα ο Μέμφις Ντεπάι.bwin - Σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση σε όλους τους αγώνες του Euro!

H «μάχη» των… underdogs

Αυστρία και Τουρκία έχουν απόψε μία «χρυσή» ευκαιρία για πρόκριση στα προημιτελικά, στη «μάχη» των underdogs, με όλα τα προγνωστικά να είναι ανοικτά. Άλλωστε οι δύο ομάδες δείχνουν να βρίσκονται αρκετά «κοντά». Με δύο νίκες και μία ήττα από τη Γαλλία (με αυτογκόλ) η Αυστρία έδειξε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού της στον 4ο όμιλο τερματίζοντας 1η. O Ράνγκνικ δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βίμερ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Λίνχαρτ και Κουέρφελντ, ενώ μέχρι των προπονήσεων έχασε ο Μουενέ, που ήταν άρρωστος. Έπειτα από ένα παιχνίδι με πάρα πολλή ένταση (18 κίτρινες, 2 κόκκινες) η Τουρκία πήρε την πρόκριση στους «16». Για πρώτη φορά από το 2008 οι Τούρκοι βρίσκονται στη ζώνη των νοκ άουτ αγώνων και ονειρεύονται τη συνέχεια στη διοργάνωση. Ο Μοντέλα δεν θα έχει όμως στη διάθεσή του τον αρχηγό Τσαλχάνογλου και τον Ακαϊντίν, καθώς αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες. Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της bwin, στο 2.80 να προκριθεί η Τουρκία.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ