Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Πότε παίζει στην Ευρώπη και ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Παναθηναϊκός: Πότε παίζει στην Ευρώπη και ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
26/5/2024 00:58
Ο Παναθηναϊκός με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε πότε ξεκινάει τις υποχρεώσεις και τους πιθανούς του αντιπάλους.

Διπλό ήταν το κέρδος του Παναθηναϊκού στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος αφού εκτός από τον 20ο τίτλο της ιστορίας του στο θεσμό εξασφάλισε και την έξοδο στην Ευρώπη, κάτι που δεν κατάφερε μέσω του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» πήραν το «καλό» ευρωπαϊκό εισιτήριο, πλην αυτό του πρωταθλητή Ελλάδος, και θα ξεκινήσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι αγώνες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα διεξαχθούν στις 25 Ιουλίου και 1η Αυγούστου και σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός αποκλειστεί, τότε «υποβιβάζεται» στον 3ο γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το σημαντικό για το «τριφύλλι» είναι ότι θα έχει δεύτερη ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη, κάτι που δεν ισχύει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό (εκτός αν κατακτήσει το Κόνφερενς Λιγκ).

Αναφορικά με τους υποψήφιους αντιπάλους, οι «πράσινοι» έχουν χαμηλό συλλογικό συντελεστή (6.225) και θα είναι στους ανίσχυρους. Από τους 9 πιθανούς αντιπάλους είναι γνωστοί ήδη οι 6, που είναι οι εξής:

Άγιαξ (Ολλανδία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)
Μόλντε (Νορβηγία)
Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)
Ριέκα (Κροατία)
Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)

Σε ότι αφορά τις άλλους τρεις υποψήφιους αντιπάλους, η μία θα είναι η 3η του βελγικού πρωταθλήματος, η δεύτερη αυτή από το ζευγάρι του πρώτου προκριματικού που θα περιέχει την Σέριφ Τίρασπολ από την Μολδαβία και η τρίτη θα είναι είτε η Χάποελ Μπερ-Σεβά (αν κατακτήσει το Κύπελλο Ισραήλ) είτε η Μάριμπορ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.