Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βαγιαννίδης: «Ίσως περάσουν μέρες για να καταλάβω τι συνέβη» (video)

Βαγιαννίδης: «Ίσως περάσουν μέρες για να καταλάβω τι συνέβη» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/5/2024 00:45
Ο «χρυσός» σκόρερ του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Γιώργος Βαγιαννίδης δήλωσε μετά το φινάλε του ματς ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι συνέβη ενώ αστειεύτηκε πως αν υπήρχε κόσμος στο γήπεδο μπορεί να μην τον άκουγε ο Χούνκαρ που του «σέρβιρε» τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιώργος Βαγιαννίδης στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σε όλο το παιχνίδι από τη στιγμή που μπήκα, μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα πάντα είχα χώρο στο δεύτερο δοκάρι, το έψαχνα συνέχεια. Ζήτησα από τον Χουάνκαρ τη μπάλα, δεν ξέρω αν με είδε αλλά βρέθηκε εκεί και το έβαλα. το δουλεύουμε στην προπόνηση, στην ανάλυση και βγήκε στην πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς. Όποιος έχει σκοράρει σε τελικό Κυπέλλου νομίζω μπορεί να με καταλάβει. Είναι κάτι που δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις αυτή την ώρα. Ίσως όταν φτάσω σπίτι, ίσως μετά από κάποιες μέρες να καταλάβω τι έχει γίνει. Είναι μια στιγμή που έκανε τη χρονιά να κλείσει με καλό τρόπο γιατί είμαστε στην Ευρώπη, είμαστε Κυπελλούχοι. Η χρονιά είχε σκαμπανεβάσματα αλλά έκλεισε με καλό τρόπο».

Για το πότε αποφάσισε να κάνει την κίνηση στο δεύτερο δοκάρι: «Όταν είδα πως ο Μοντόγια δε με έχει δει, κινήθηκα στην πλάτη του, έκανα το σπριντ για να καταφέρω να φτάσω έγκαιρα στη μπάλα και γι’ αυτό φώναξα στον Χουάνκαρ γιατί νομίζω δεν με είχε δει. Αν δεν του φώναζα νομίζω δεν θα έκανε τη σέντρα. Βοήθησε η απουσία φιλάθλων για να με ακούσει λίγο καλύτερα (σ.σ. γέλια). Επειδή δεν με είχε δει το αριστερό μπακ, έκανε ο Χουάνκαρ την παράλληλη τρομερή πάσα, κινήθηκα στο δεύτερο δοκάρι και το έβαλα».

Για τα δύο Κύπελλα την τελευταία τριετία: «Είναι πολύ σημαντικός τίτλος, ο δεύτερος πιο σημαντικός στη χώρα. Μας έδωσε εισιτήριο και θέλουμε όλοι εδώ να νικάμε, να κατακτάμε τίτλους, να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το 2022 το είχα ζήσει διαφορετικά, φέτος έπαιζα κιόλας και είναι πολύ διαφορετική ιστορία καθώς συμμετείχα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πόσο μάλλον που σκόραρα στον τελικό. Είναι διαφορετικό συναίσθημα, είναι μία πολύ σημαντική μέρα για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Με ενδιαφέρει το Κύπελλο όχι να πάρω τη μπάλα σπίτι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.