Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Euroleague F4, 2024: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες σε Ναν και Μιλουτίνοφ για την πρόκριση στον τελικό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 16:00
Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό του Βερολίνου. Θα προσπαθήσει να χαλάσει το μυαλό των παικτών της Ρεάλ ο Ολυμπιακός στον δεύτερο. Ανάλυση και προγνωστικά.

Ώρα Βερολίνου. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της σεζόν διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο το “Άγιο Δισκοπότηρο” της Ευρωλίγκας, σε μια ιστορική συγκυρία για το ελληνικό μπάσκετ.

Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε


Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες με σπουδαία ποιότητα και υψηλούς δείκτες αποτελεσματικότητας στο μισό γήπεδο. Παρότι ο Παναθηναϊκός και η Φενέρ έχουν ως κοινή βάση τη ροπή στις σετ καταστάσεις και την έμφαση στο πολύ καλό spacing, εμφανίζουν σημαντικές διαφορές ως προς τον τρόπο που αναπτύσσονται στο επιθετικό κομμάτι. Το «τριφύλλι» ακουμπάει στις αναμφισβήτητες δεξιότητες των χειριστών του (Σλούκας, Ναν) και στο Pick & Roll με αυτούς αρωγούς ενώ οι Τούρκοι επενδύουν σε παιχνίδι συνεργασίας, αναμειγνύοντας περισσότερα πρόσωπα στο κομμάτι της απόφασης αλλά και της εκτέλεσης.Η Φενέρ έκανε βήματα προόδου στα μετόπισθεν υπό τον Σάρας όμως ακόμα έχει αδυναμίες στην άμυνα και οι πράσινοι μπορούν να τις εκμεταλλευτούν. Ο Κέντρικ Ναν μέσα από καθαρές «ένας εναντίον ενός» καταστάσεις και ο Μάριους Γκριγκόνις με την περιφερειακή του εκτέλεση (Off-Screen, Handoffs) μπορούν να παράγουν απέναντι στη συγκεκριμένη άμυνα ενώ και ο Ματίας Λεσόρ μπορεί κάλλιστα να πάρει μπάλες με πλάτη στο καλάθι (η πιο αδύναμη Post-up άμυνα στη λίγκα φέτος είναι αυτή της Φενέρ). Πολύ προσοχή στην περιφερειακή εκτέλεση του συνόλου του κόουτς Γιασικεβίτσιους που τελείωσε τη σεζόν με την καλύτερη επίδοση πίσω από τη γραμμή του τριπόντου και τον καυτό Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να γράφει 54.4% σε 2.6 σουτ τριών πόντων.

Super Ενισχυμένη με Kendrick Nunn 20+ Πόντοι, 2.72 από 2.27

Ο Παναθηναϊκός οφείλει να εστιάσει σε παίχτες-κλειδιά (Νάιτζελ-Χέιζ, Μπιμπέροβιτς, Γκούντουριτς, Σεστίνα) και στο να αμυνθεί σωστά στην περιφερειακή εκτέλεση των Τούρκων. Εάν το καταφέρει, τα αστέρια του θα κάνουν την υπόλοιπη δουλειά.

Bet Builder με Νικητής Παναθηναϊκός και Kendrick Nunn Πόντοι 17+ σε απόδοση 2.88 στη Stoiximan

Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός


Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμφίβολα ήταν η καλύτερη ομάδα στη σεζόν, καθαρίζοντας σχετικά εύκολα την πρωτιά στην κανονική περίοδο και «σκουπίζοντας» τη Μπασκόνια στα playoffs. Παρόλα αυτά και σε αντίθεση με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του, σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας στον ημιτελικό.

LIVE STREAMING το Final Four της Ευρωλίγκας, δωρεάν και χωρίς προϋπόθεση κατάθεσης στη Stoiximan!

Το βασικό πρόβλημα προς επίλυση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αφορά την ανεύρεση του τρόπου με την οποία η επίθεση του Ολυμπιακού θα μπορέσει να πιάσει συγκεκριμένα παραγωγικά standards απέναντι στην καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης. Η απάντηση βρίσκεται στην ερυθρόλευκη άμυνα. Από εκεί οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να χαλάσουν το μυαλό των αντιπάλων τους και να βρουν έξτρα πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, εκμεταλλευόμενοι την ικανότητα τους να πιέσουν επάνω στη μπάλα.

Super Ενισχυμένη με Nikola Milutinov 8+ Ριμπάουντ, 2.95 από 2.47

Ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίσει τον μεγαλύτερο όγκο προσωπικών μονομαχιών και να ελέγξει τα ριμπάουντ, μετριάζοντας την παραγωγική δυναμική των Ισπανών. Έχει τα εργαλεία (τακτικά και σε επίπεδο προσώπων) για να κρατήσει τη «Βασίλισσα» κάτω από τα συνήθη επιθετικά standards της. Οι σουτέρ των ερυθρολεύκων (Κάνααν, Πίτερς) μπορούν να πλήξουν μια άμυνα με ελάχιστα μελανά σημεία (Handoffs, Off-Screen) ενώ κομβική θα είναι η ικανότητα των Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ να δώσουν εύκολους πόντους στο «ζωγραφιστό» σε ένα κλειστό ματς. Πολύ προσοχή στον Γιαμπουσέλε ο οποίος (μαζί με τον Χεζόνια) θα αναλάβει πλέον ακόμα περισσότερες ευθύνες, μετά τον τραυματισμό του Ντεκ.

Η Ρεάλ ταξιδεύει στο Βερολίνο για να υπερασπιστεί τον τίτλο της όμως ο Ολυμπιακός μπορεί να τη σύρει σε μια κλειστή μάχη που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Bet Builder με Χάντικαπ Ολυμπιακός +7.5 και Πόντοι Under 162.5 σε απόδοση 2.50 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Hoopfellas.gr για το Stoiximan Blog