Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στους αγώνες Κυπέλλου!

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στους αγώνες Κυπέλλου!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 13:53
Παναθηναϊκός και Άρης θα βρεθούν αντιμέτωποι στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου και μία θέση στην Ευρώπη.

Sportingbet- Ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά!

Όλα για την κούπα και την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλείσει μια αλλοπρόσαλλη σεζόν με θετικό πρόσημο. Στον τελικό του Κυπέλλου αντιμετωπίζει τον Άρη και αν κατακτήσει την κούπα, τότε, θα εξασφαλίσει και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα του δώσει ένα «μαξιλαράκι» για την παρουσία του σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν, αφού οι τρεις διαδοχικές ήττες τον έβγαλαν εκτός τίτλου, ενώ η ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό τον έφερε στην 4η θέση. Γι’ αυτό και ο τίτλος είναι μονόδρομος για το ευρωπαϊκό του μέλλον. Με τον Κόντη στον πάγκο του, μιας και ο Τερίμ απολύθηκε μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Στους τρεις τελευταίους τελικούς, οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν τον τίτλο. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ο Ιωαννίδης.Sportingbet- Build A Bet* στους αγώνες Κυπέλλου!

Θέλει να γράψει ιστορία

Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος ο Άρης έδωσε… μάχη γοήτρου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν τα κατάφερε, ηττήθηκε 2-1 και ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατέκτησε τον τίτλο. Πλέον, η προσοχή εστιάζεται στον μεγάλο στόχο της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου. Άλλωστε, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, οι «κίτρινοι» τα έδωσαν όλα, ήταν σταθεροί και μετά την πρόκριση εις βάρος της ΑΕΚ δεν είχαν άλλο μεγάλο εμπόδιο. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θέλουν να γράψουν τη δική τους ιστορία και να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της ομάδας ύστερα από 54 χρόνια. Στους τρεις τελευταίους τελικούς που έχουν βρεθεί γνώρισαν την ήττα, χωρίς μάλιστα να σκοράρουν. Στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας και ο Βέλεθ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ