Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Final Four της EuroLeague!

Vistabet - Σούπερ προσφορά* στο Final Four της EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 13:48
Ο Ολυμπιακός απέναντι στην κάτοχο Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε θα επιδιώξουν να προκριθούν στον τελικό του Final Four στο Βερολίνο.

Vistabet - Build A Bet* στη EuroLeague!

«Εκδίκηση» και πρόκριση ψάχνει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε για τρίτη διαδοχική φορά στο Final Four της EuroLeague, αφού έκανε break στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Μόνιμος... θαμώνας των κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης χωρίς τεράστιο μπάτζετ, έχοντας χάσει τους δύο καλύτερους παίκτες του το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και με πολλούς τραυματισμούς να τον σημαδεύουν σε όλη τη φετινή πορεία. Ο Γουόκαπ αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός της σεζόν, ακολουθώντας την πορεία του Ολυμπιακό, ο οποίος με «όπλο» την άμυνα κατάφερε να βρεθεί ξανά σε μεγάλο ραντεβού. «Αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε αυτό το παιχνίδι, χωρίς να είμαστε το φαβορί αλλά έχοντας αρκετές πιθανότητες να χτυπήσουμε το ματς και να πάμε στον τελικό», τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δυο φορές φέτος από τη Ρεάλ, ωστόσο κανείς στον Πειραιά δεν ξεχνά την περσινή απώλεια του τίτλου στο τελευταίο σουτ. Η «βασίλισσα» καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της ύστερα από μια εντυπωσιακή πορεία. Πρώτη στην κανονική διάρκεια, περισσότερες νίκες, καλύτερη επίθεση, καλύτερη άμυνα, η μόνη ομάδα που κέρδισε με sweep στα Playoffs, αφήνοντας εκτός την Μπασκόνια. Σημαντική η απουσία του Ντελκ.Vistabet - Αξεπέραστο live στοίχημα στη EuroLeague!

Με ανεβασμένη ψυχολογία ο Παναθηναϊκός

O Παναθηναϊκός υπερκέρασε το εμπόδιο της Μακάμπι κι έπειτα από 12 χρόνια επέστρεψε στο Final Four. Οι «πράσινοι» ήταν εξαιρετικοί σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, πήραν τη 2η θέση κι έδειξαν έτοιμοι για τη διάκριση. «Νομίζω ότι είμαστε μία πολύ καλή αμυντική ομάδα, είχαμε την καλύτερη άμυνα της Euroleague κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι μόνο ένα παιχνίδι, άρα πιστεύω ότι η άμυνα μας είναι το πλεονέκτημα μας απέναντι στην Φενέρμπαχτσε» τόνισε ο Αταμάν, ο οποίος δεν έχει προβλήματα απουσιών, μιας και οι Σλούκας, Χουάντσο προπονήθηκαν κανονικά. H Φενέρ έκανε το «break» και με πρωταγωνιστή τον Καλάθη πέρασε από το Μονακό. Με τον Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της και τον Χέιζ - Ντέιβις να κάνει εντυπωσιακή χρονιά, οι Τούρκοι κατάφεραν να βρεθούν στο Βερολίνο.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ