Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιταλιάνο για τον τελικό του Κόνφερενς: «Θέλω να δω τη Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως το Μπέργκαμο»

Ιταλιάνο για τον τελικό του Κόνφερενς: «Θέλω να δω τη Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως το Μπέργκαμο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/5/2024 12:00
Στον επερχόμενο τελικό του Κόνφερενς Λιγκ με τον Ολυμπιακό στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena», στάθηκε για ακόμη μία φορά σε δηλώσεις του ο Βιντσέντζο Ιταλιάνο.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα έκανε αναφορά στον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» στον απόηχο της νίκης (2-3) της ομάδας του κόντρα στην Κάλιαρι στην αυλαία της Σέριε Α, μια επικράτηση που εξασφάλισε στους «Βιόλα» ευρωπαϊκό «εισιτήριο» για την επόμενη σεζόν, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να δει τη Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως έγινε και στο Μπέργκαμο την Τετάρτη (22/5) ύστερα από την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από την Αταλάντα.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στο τέλος μίας μακράς και κουραστικής σεζόν αλλά μία τέτοια αντίδραση κόντρα σε έναν αντίπαλο είναι ωραίο σημάδι ενόψει της Αθήνας. Ήταν μια πραγματική μάχη αυτή κόντρα στην Κάλιαρι και δεν θα μπορούσαμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. Είμαστε 8οι μαθηματικά και είμαι ευτυχισμένος, είδα τα παιδιά να πανηγυρίζουν και αυτός ο ενθουσιασμός είναι κάτι το θετικό.

Στο πρωτάθλημα πληρώσαμε την ατυχία στα πέναλτι και την αστοχία σε πάρα πολλά ματς που θα μπορούσαμε να τα κλείσουμε διαφορετικά. Υπάρχει λίγη απογοήτευση. Κλείνουμε λοιπόν με μία θέση που μας οδηγεί στην Ευρώπη και με ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τον τελικό του Κόνφερενς, εύχομαι να δω τη Φλωρεντία να πανηγυρίζει όπως και το Μπέργκαμο την Τετάρτη. Θέλω να δώσω αυτή τη χαρά στους παίκτες και στον κόσμο των «Βιόλα», το αξίζουν όπως η Αταλάντα. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ένα συναρπαστικό ταξίδι, είναι μία οργανωμένη ομάδα και σε έναν τελικό, μπορούν να συμβούν τα πάντα.

Σήμερα κάναμε κάποια λάθη που την ερχόμενη Τετάρτη δεν πρέπει να επαναλάβουμε, θα χρειαστεί να έχουμε μέγιστη συγκέντρωση. Το μέλλον; Σκεφτόμαστε μόνο την Αθήνα, έπειτα θα κάνουμε απολογισμό»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.