Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντι Μάρτζιο: «Ο τεχνικός της Φιορεντίνα το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Μπολόνια»

Ντι Μάρτζιο: «Ο τεχνικός της Φιορεντίνα το πρώτο φαβορί για τον πάγκο της Μπολόνια»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2024 21:33
Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει τον πάγκο της Μπολόνιας μετά την αποχώρηση του Τιάγκο Μότα στο φινάλε της σεζόν, όπως αναφέρει ο Ιταλός, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπολόνια θα αποτελέσει στο φινάλε της σεζόν ο Τιάγκο Μότα. Ο Ιταλός τεχνικός οδήγησε την ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στην Γιουβέντους.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, πρώτο φαβορί για να τον διαδεχτεί στην Μπολόνια είναι ο Βιντσέντσο Ιταλιάνο. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα είναι πρώτος στη λίστα των προπονητών που εξετάζουν οι άνθρωποι των «ροσομπλού» καθώς όπως υποστηρίζεται έχει παρόμοιο στυλ παιχνιδιού με τον Μότα.

Άλλοι προπονητές που βρίσκονται στα υπόψη είναι οι Ραφαέλε Παλαντίνο και Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ενώ λιγότερο πιθανές περιπτώσεις είναι αυτές των Ντομένικο Τεντέσκο και Μαουρίτσιο Σάρι. Αναμφίβολα η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί δελεαστική για αρκετούς προπονητές αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην pole position βρίσκεται ο τεχνικός της Φιορεντίνα. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ο τελικός του Κόνφερενς Λιγκ απέναντι στον Ολυμπιακό θα αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι του στον πάγκο των «βιόλα».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.