Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Νίκες για Παρί και Μονακό

Σαμπιονά: Νίκες για Παρί και Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/3/2014 00:46
Με δύο γκολ του Ιμπραΐμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 2-0 την Σεντ Ετιέν στο Παρίσι και διατήρησε το +8 από τη Μονακό η οποία επικράτησε με 3-2 της Λιόν στο «Ζερλάν» έχοντας πρωταγωνιστή τον Μπερμπάτοφ (1 γκολ, 2 ασίστ).

Τίποτα δεν άλλαξε στη μάχη για την κορυφή του Σαμπιονά, καθώς Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό ολοκλήρωσαν με νίκες την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την πρώτη, οι «πρωτευουσιάνοι» με πρωταγωνιστή τον Ιμπραΐμοβιτς, κέρδισαν με 2-0 την Σεντ Ετιέν στο «Παρκ Ντε Πρένς» και διατηρήθηκαν με 8 βαθμούς από τη δεύτερη θέση.

Ο Σουηδός άσος άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, ενώ ο ίδιος στο 41’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, φτάνοντας τα 25 γκολ τη φετινή σεζόν στη Γαλλία.

Από την άλλη, η Σεντ Ετιέν δεν κατάφερε να απαντήσει και έμεινε στην 4η θέση με 48 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την 3η Λιλ.

Με Μπερμπάτοφ η Μονακό


Σαμπιονά: Νίκες για Παρί και Μονακό
Ζωντανή στη μάχη για το πρωτάθλημα έμεινε η Μονακό η οποία κέρδισε με 3-2 την Λιόν στο «Ζερλάν» και διατηρήθηκε στο -8 από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Μπερμπάτοφ ο οποίος έδωσε τις ασίστ στα τέρματα των Ζερμέν (4’) και Ροντρίγκεζ (27’) που έδωσαν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων για την Μονακό.

Η Λιόν μείωσε με τον Μπριάν στο 32’, ωστόσο στο 52’ ο Βούλγαρος επιθετικός αναλαμβάνοντας ρόλο εκτελεστή, έδωσε ξανά «αέρα» δύο γκολ στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν ξανά με τον Μπριάν στο 78’, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα οι Μονεγάσκοι να πάρουν τη νίκη και να παραμείνουν στο -8 από τη δεύτερη θέση, την ώρα που η Λιόν έμεινε στην 5η και στο -3 από την Σεντ Ετιέν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.