Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζαβέλλας: «Είμαστε χαρούμενοι που δεν θα ξανάρθουμε εδώ»

Τζαβέλλας: «Είμαστε χαρούμενοι που δεν θα ξανάρθουμε εδώ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 23:31
Υπονοούμενο για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Άρη άφησε ο Γιώργος Τζαβέλλας αμέσως μετά το τέλος του επεισοδιακού ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ.

Με το… ενάμιση πόδι στην Football League βρίσκεται ο Άρης μετά την ισοπαλία (1-1) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιώργος Τζαβέλλας, αφήνοντας υπονοούμενο στην κάμερα της Nova για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό των «κίτρινων».

Μάλιστα ο άσος του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για «αντίξοες συνθήκες» στο «Κλ. Βικελίδης» ενώ τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται σε ανοδική πορεία:

«Σήμερα δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να μιλήσουμε, να μη γίνει καμία δήλωση. Ήταν κρίμα το σκηνικό του γηπέδου. Δεν φοβηθήκαμε τον αντίπαλο και προσπαθήσαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες να το πάρουμε αλλά μας εμπόδισαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του και είμαστε χαρούμενοι που ερχόμαστε εδώ για τελευταία φορά.

Όλη η Ελλάδα είδε αυτό που έγινε σήμερα. Δεν είναι δουλειά να σχολιάζουμε αυτά που έγιναν. Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό που όλο οι ποδοσφαιριστές και του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι καλά στην υγεία τους. Ξέρω πως ο κόσμος ήθελε τη νίκη, οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά υπάρχουν κι άλλα ματς. Είμαστε σε ανοδική πορεία
».

Κλάους: «Δεν αναστήσαμε τον νεκρό»

Δηλώσεις σε ανάλογο κλίμα έκανε ακόμα ένας Έλληνας διεθνής και συγκεκριμένα ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Συνήθως ο νεκρός ανασταίνεται το Μεγάλο Σάββατο. Γι΄αυτό το λόγο δεν αναστήθηκε ο νεκρός. Δεν θέλω να ξαναγωνιστώ σε αυτό το γήπεδο και χαίρομαι που δεν θα ξαναγωνιστώ...

«Σήμερα δεν παίχτηκε παιχνίδι και φάνηκε από το πρώτο λεπτό. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.