Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εφτάρα  για Μπαρτσελόνα πριν το «κλάσικο», ξέσπασε η Σεβίλλη

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εφτάρα για Μπαρτσελόνα πριν το «κλάσικο», ξέσπασε η Σεβίλλη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 23:10
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ και να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με 371 γκολ, οι «μπλαουγκράνα» διέλυσαν με 7-0 την Οσασούνα και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο «κλάσικο» της επόμενης εβδομάδας με την Ρεάλ στο «Μπερναμπέου».

Καταιγιστική ήταν απέναντι στην Οσασούνα η Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί διέλυσαν την αντίπαλο τους με 7-0 στο «Καμπ Νου», μείωσαν ξανά στο -4 τη διαφορά τους από την Ρεάλ την οποία θα αντιμετωπίσουν την επόμενη εβδομάδα στη Μαδρίτη.

Πρόσωπο της βραδιάς (ποιος άλλος;) ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (18’, 63’, 88’) και έγινε αυτόματα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με 371 γκολ!

Τα άλλα τέρματα πέτυχαν οι Αλέξις (22’), Ινιέστα (34’), Τέγιο (78’) και Πέδρο (88’) σε ένα ονειρικό βράδυ για την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο μια εβδομάδα μετά την ήττα-σοκ από τη Βαγιαδολίδ.

Τεσσάρα η Σεβίλλη, αποχαιρετάει η Μπέτις


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εφτάρα  για Μπαρτσελόνα πριν το «κλάσικο», ξέσπασε η Σεβίλλη
Από την άλλη, μεγάλη νίκη σημείωσε η Σεβίλλη η οποία κέρδισε με 4-1 τη Βαγιαδολίδ στην Ανδαλουσία.

Οι γηπεδούχοι λίγες ημέρες μετά την ήττα σοκ με 2-0 από τη Μπέτις στο ντέρμπι των «16» του Γιουρόπα Λιγκ, ξέσπασαν στην Βαγιαδολίδ, παίρνοντας μεγάλη νίκη με 4-1 και έπιασαν προσωρινά την Βιγιαρεάλ στην 5η θέση με 44 βαθμούς.

Από την άλλη, η Μπέτις έμεινε στο 0-0 με την Έλτσε και μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό, έχοντας τουλάχιστον παρηγοριά τη φετινή της πορεία στην Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.