Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι-παρωδία

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στο ντέρμπι-παρωδία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/3/2014 22:51
Παρότι ο Άρης έπαιζε με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο και πήρε προβάδισμα με τον Τάτο στο 23’, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» με αυτογκόλ του Οικονομόπουλου στο 45’ έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από το «Κλ. Βικελίδης». Πολλές διακοπές στο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να είχαν και ισόπαλες αποβολές (45' Κάτσε, 88' Αγκάνθο), ενώ το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μετά από 36 λεπτά!

Σε ένα ντέρμπι που κυριάρχησαν τα νεύρα και τα δυνατά μαρκαρίσματα παρά καλό ποδόσφαιρο, Άρης και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο «Κλ. Βικελίδης» σκορ που είναι καταδικαστικό για τους γηπεδούχους όσον αφορά την παραμονή τους στην Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα με το γκολ του Τάτου στο 23’ μετά από τραγικό λάθος του Γλύκου, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να ανεβάζει ρυθμούς στη συνέχεια και να καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 45’ χάρη σε αυτογκόλ του Οικονομόπουλου.

Μάλιστα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου σημειώθηκαν αρκετοί διαπληκτισμοί ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με τον Κάτσε να αποβάλλεται για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Κύργια.

Το δεύτερο ημίχρονο το οποίο ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, βρήκε τον Άρη –που έπαιζε με παίκτη παραπάνω- να έψαχνε το γκολ που θα τον έβαζε ξανά μπροστά στο σκορ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα και στο τελευταίο 20λεπτό πίεσε αυτός για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, χωρίς να τα καταφέρει σε ένα δεύτερο ημίχρονο με αρκετές διακοπές.

Στο 88’ ο Άρης έμεινε και αυτός δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάνθο, όμως το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Άρης έφτασε πλέον τους 20, βρίσκεται στο -8 από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και είναι με το 1,5 πόδι στη football league, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ισοβαθμεί στην 2η θέση με τον Ατρόμητο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.