Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: Εκτιμήσεις για μόλις 3.000 οπαδούς της Φιορεντίνα στην «OPAP Arena»

Τελικός Κόνφερενς Λιγκ: Εκτιμήσεις για μόλις 3.000 οπαδούς της Φιορεντίνα στην «OPAP Arena»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/5/2024 20:56
Μπορεί οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Κόνφερενς Λιγκ που θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στην «OPAP Arena» να δικαιούνται από 9.000 εισιτήρια, ωστόσο στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρεται πως οι Ιταλοί που θα ακολουθήσουν τη Φιορεντίνα στην Αθήνα για τον ιστορικό αγώνα με τον Ολυμπιακό θα είναι περίπου 3.000.

Αίτια, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης των οπαδών της Φιορεντίνα, Φεντερίκο Ντε Σινόπολι, είναι το μεγάλο κόστος για τη μετακίνηση των φιλάθλων των «Βιόλα», με αποτέλεσμα η εκδρομή στην Αθήνα να μοιάζει ιδιαιτέρως περίπλοκη.

Αναλυτικά τα λόγια του Ντε Σινόπολι στην Corriere dello Sport:

«Είναι μια περίπλοκη εκδρομή γιατί σε αντίθεση με την περσινή στην Πράγα, όπου μπορούσες να πας και οδικώς, στην Αθήνα μπορείς να πας μόνο αεροπορικώς και τα έξοδα είναι πολλά. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου εύκολο να κλείσεις πτήσεις τσάρτερ στην Ιταλία. Για να είμαι ακριβής, υπάρχει και η λύση να πας οδικώς, αλλά μιλάμε για 1.500 χιλιόμετρα, μέσω Ηγουμενίτσας, να διασχίσεις μετά τη μισή Ελλάδα. Το Μέσο που προτιμούν οι περισσότεροι, όπως είναι λογικό, είναι το αεροπλάνο αλλά ακόμη και με τσάρτερ θα χρειαστείς μίνιμουμ 440 ευρώ για τα μέλη και 460 ευρώ για τα μη μέλη, συν φυσικά το εισιτήριο του αγώνα. Αυτή τη στιγμή η εκτίμηση που υπάρχει, δυστυχώς, κάνει λόγο για εκδρομή 3.000 οπαδών. Αυτό σημαίνει ότι τα εισιτήρια που θα επιστραφούν θα δοθούν στον Ολυμπιακό, σίγουρα δεν θα αφήσει κενές θέσεις η UEFA, άρα θα είναι σαν να παίζουμε στην έδρα του αντιπάλου».

Σχόλια:

korifeos 12/5/2024 06:27

Ολόκληρη Φιορεντίνα δηλαδή 3000 νοματαιοι δεν μπορούν να τεθούν για την ομάδα τους μέσω Ηγουμενίτσας; Μας δουλεύουν κανονικά

giorgosk444 12/5/2024 23:25

Ενταξει ειναι πολλα τα λευτα για μετακινιση αλλα τελικος κονφερενς ειναι....αν ειναι δυνατον να μαζευει η Φιορεντινα μονο 3k.....ομαδες β εθνικης οπως ΑΕΛ, Ηρακλης, Πανιωνιος πιο πολυ κοσμο θα μαζευαν......

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.