Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: «Σφράγισε» την πρόκριση η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2014 00:28
Την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εις βάρος της Άρσεναλ πήρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Μπάγερν, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με τους «κανονιέρηδες» στη Γερμανία και σε συνδυασμό με τη νίκη της (2-0) στο Λονδίνο, «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Όπως αναμενόταν, η Μπάγερν «έκλεισε» θέση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία, σκορ που ήταν αρκετό για να δώσει το εισιτήριο στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Χωρίς πολλές συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο, με την Μπάγερν να είχε την υπεροχή αλλά να δυσκολευόταν να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες απέναντι στην παθητική Άρσεναλ η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει για γκολ στα πρώτα 45 λεπτά με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ζιρού.

Στην επανάληψη ο Σβάινσταϊγκερ έδωσε τη λύση για τους γηπεδούχους, καθώς ο Γερμανός άσος, μετά από ενέργεια του Ριμπερί, έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 55’.

Η απάντηση της Άρσεναλ ήταν άμεση, με τον Ποντόλσκι να νικάει τον Νόειρ με διαγώνιο σουτ, ισοφαρίζοντας σε 1-1, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για φάουλ στην αρχή της φάσης.

Όμως, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ δεν κατάφερε να πετύχει στη συνέχεια δεύτερο γκολ και να μπει στο κόλπο της πρόκρισης.

Μάλιστα η Μπάγερν θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη καθώς στο φινάλε κέρδισε πέναλτι, όμως ο Φαμπιάνσκι απόκρουσε την εκτέλεση του Μίλερ, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Μαρτίνεζ, Ντάντε, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Τιάγκο, Ρόμπεν, Γκέτσε (59’ Κρόος), Ριμπερί (85’ Μίλερ), Μάντζουκιτς

Άρσεναλ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Αρτέτα (78’ Γκνάμπρι), Τσάμπερλεϊν, Καθόρλα, Εζίλ (46’ Ροσίτσκι), Ποντόλσκι, Ζιρού

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.