Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με τεσσάρα στους «8» η Ατλέτικο

Τσάμπιονς Λιγκ: Με τεσσάρα στους «8» η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2014 00:08
Ονειρική βραδιά για την Ατλέτικο, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» κέρδισαν με 4-1 την Μίλαν στο «Βιθέντε Καλντερόν» και πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια. Δύο γκολ ο Ντιέγκο Κόστα (3’, 85’), από ένα οι Τουράν (40’), Ραούλ Γκαρθία (71’), ισοφάρισε στο 27’ σε 1-1 ο Κακά.

Μετά τη νίκη της στην Ιταλία, η Ατλέτικο κέρδισε ξανά τη Μίλαν, αυτή τη φορά με το εμφατικό 4-1 στην Ισπανία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από 17 χρόνια.

Όλα ξεκίνησαν ιδανικά όταν ο Ντιέγκο Κόστα άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό για τους «ροχιμπλάνκος». Ωστόσο η Μίλαν αντέδρασε και ισοφάρισε στο 27’ με κεφαλιά του Κακά, ενώ στο 36’ ο Βραζιλιάνος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει τούμπα το ματς.

Ωστόσο, στο 40’ οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα χάρη σε σουτ του Τουράν έξω από την περιοχή, ενώ στο 48’ είχαν δοκάρι με τον Γκάμπι για το 3-1.

Η Μίλαν προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, χωρίς αποτέλεσμα και στο 71’ ο Ραούλ Γκαρθία «σφράγισε» την πρόκριση για την Ατλέτικο, με τον Ντιέγκο Κόστα να βάζει το «κερασάκι» στο 85’, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ, έχοντας δοκάρι στο 72’ με τον Ρομπίνιο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Σουάρεθ, Γκάμπι, Αρντά Τουράν (78’ Κ. Ροντρίγκεζ), Κόκε (82΄Ντιέγκο), Ραούλ Γκαρθία (72΄Σόσα), Ντιέγκο Κόστα

Μίλαν: Αμπιάτι, Αμπάτε, Ραμί, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Εσσιέν (68’ Πατσίνι), Ντε Γιονγκ (78’ Μουντάρι), Τααράμπτ (46’ Ρομπίνιο), Κακά, Πόλι, Μπαλοτέλι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.