Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό»

«Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/3/2014 20:28
Επίσημη ανακοίνωση για τη φημολογία περί «εξαφάνισης» της Λεωφόρου απ' το ρυθμιστικό σχέδιο εξέδωσε ο Παναθηναϊκός, αναφέροντας πως «το γήπεδο ανήκει στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο» και πως «δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας».

Με επίσημη ανακοίνωση της, η «πράσινη» ΠΑΕ καθησύχασε τον κόσμο της ομάδας για τις φημολογίες που θέλουν τον νέο ρυθμιστικό χάρτη της Αθήνας από τον ΟΡΣΑ να μην περιλαμβάνει το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος πως δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του συλλόγου από τη Λεωφόρο, στην οποία μάλιστα όπως τονίζεται «έχουν προγραμματιστεί - και θα γίνουν - έργα ανακατασκευής τους επόμενους μήνες».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επαναλαμβάνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι επίσης γνωστό ότι τους επόμενους μήνες έχουν προγραμματιστεί - και θα γίνουν - έργα ανακατασκευής του. Επομένως, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να φύγει ο Παναθηναϊκός από την ιστορική του έδρα θα είναι να το αποφασίσει ο ίδιος, δηλαδή ο κόσμος της ομάδας μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θέμα ασφαλώς που δεν τίθεται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.