Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το Μιλάνο η Γιουβέντους, μεγάλη νίκη για Λάτσιο (video)

Σέριε Α: «Άλωσε» το Μιλάνο η Γιουβέντους, μεγάλη νίκη για Λάτσιο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2014 00:17
Η Γιουβέντους ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι με τη Μίλαν, καθώς η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 2-0 τους «ροσονέρι» στο «Σαν Σίρο» και απέκτησε διαφορά 11 βαθμών από την Ρόμα, έχοντας όμως ματς περισσότερο. Γιορέντε (44’) και Τέβεζ (68’) τα γκολ.

Αήττητη για 17ο συνεχόμενο παιχνίδι στη Σέριε Α έμεινε η Γιουβέντους η οποία κέρδισε για δεύτερη φορά τη Μίλαν τη φετινή σεζόν, αυτή τη φορά με 2-0 στο «Σαν Σίρο» και ξέφυγε προσωρινά με 11 βαθμούς από τη δεύτερη Ρόμα.

Η Μίλαν ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει γκολ.

Έτσι, μετά από αντεπίθεση της Γιουβέντους, ο Γιορέντε μετά από τρομερή συνεργασία των φιλοξενούμενων, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, «παγώνοντας» το «Σαν Σίρο».

Οι παίκτες του Κλάρενς Ζέεντορφ προσπάθησαν να απαντήσουν στην επανάληψη, ωστόσο αντί αυτού δέχθηκαν δεύτερο τέρμα, με τον Τέβεζ να «γράφει» το 2-0 στο 68ο λεπτό, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τη Γιουβέντους.



Μεγάλη νίκη για Λάτσιο με γκολάρα του Τσάνα


Σέριε Α: «Άλωσε» το Μιλάνο η Γιουβέντους, μεγάλη νίκη για Λάτσιο (video)
Στο άλλο παιχνίδι, η Λάτσιο πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι» χάρη σε τρομερό γκολ του Λόρικ Τσάνα στο 5ο λεπτό.

Μάλιστα με αυτή την ήττα, η Φιορεντίνα έχασε την ευκαιρία να μείωσε στο -4 τη διαφορά της από την 3η Νάπολι η οποία νωρίτερα ήρθε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της Λιβόρνο.

Στον αντίποδα, η Λάτσιο έφτασε τους 38 βαθμούς, ανέβηκε στην 8η θέση και βρίσκεται μόλις στο -3 από την 5η θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.