Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Όλοι δούλεψαν για τον Βαλβέρδε!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Όλοι δούλεψαν για τον Βαλβέρδε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/3/2014 23:08
Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς μετά την ισοπαλία της Βιγιαρεάλ (1-1) κόντρα στη Μπέτις, η Σεβίλλη κέρδισε με 1-0 την Σοσιεδάδ, με αποτέλεσμα η Μπιλμπάο να πάρει διαφορά 6 και 7 βαθμών αντίστοιχα από τους αντιπάλους της στη μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σημαντική νίκη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο πήρε η Σεβίλλη η οποία κέρδισε με 1-0 την Σοσιεδάδ στην Ανδαλουσία και «ψαλίδισε» τη μεταξύ τους διαφορά τους στο -5 από την 6η θέση.

«Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του Έμερι ήταν ο Γκαμέιρο, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-0 στο 77’, γκολ που πανηγύρισε και ο… Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς με αυτή την ήττα η Σοσιεδάδ δεν κατάφερε να διατηρήσει στο -4 τη διαφορά της από τη 4η Μπιλμπάο και πλέον έμεινε 7 βαθμούς μακριά από την 4η θέση.

Από την άλλη, σπουδαία νέα για τη Μπιλμπάο ήταν και η ισοπαλία (1-1) της Βιγιαρεάλ στην έδρα της με τη Μπέτις, με αποτέλεσμα το «κίτρινο υποβρύχιο» να μείνει έξι βαθμούς πίσω από τους Βάσκους.

Ο Μπρούνο με πέναλτι στο 71’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ωστόσο στο 85’ ο Κάστρο «πάγωσε» το «Μαδριγάλ», διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.