Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καρεμπέ: «Ελπίζω να κάνουμε τον τελικό ελληνική υπόθεση»

Καρεμπέ: «Ελπίζω να κάνουμε τον τελικό ελληνική υπόθεση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/3/2024 16:14
Ο Κριστιάν Καρεμπέ σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού με τη φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο παλαίμαχος Γάλλος άσος των «ερυθρόλευκων» και νυν στέλεχος της ΠΑΕ, τόνισε πως όλοι θυμούνται τις νίκες επί της τουρκικής ομάδας πριν τρία χρόνια, ενώ ευχήθηκε ο Ολυμπιακό να φτάσει ακόμα πιο ψηλά και να βρει στον τελικό της OPAP Arena τον ΠΑΟΚ.

«Είναι αναπόφευκτο να θυμόμαστε το προηγούμενο ματς εναντίον τους. Σημερα είναι μια διαφορετική κλήρωση και πρεπει να περιμένουμε,. Εχουμε παίξει και κόντρα στην Πλζεν, εχουν αλλάξει τα ρόστερ τους και ο προπονητής, ειναι καινούργια ομαδα για εμάς.

Είναι πραγματικα λογικα αυτο μας συμβαίνει, εχουμε ξανα αυτοπεποίθηση και ελπίδες και είναι η ώρα να θέσουμε καινούργιους στόχους και να τους πετύχουμε στο τέλος.

Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με το παιχνίδι. Ήταν ένας από τους στόχους του Μαρινάκη η ευρωπαϊκή καταξίωση. Στόχος μας να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε.

Ελπίζω να κάνουμε τον τελικό έναν κλασσικό ελληνικό τελικό. Όπως είπα πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Έχουμε ευθύνη. Ελπίζω να βρεθούμε, ειναι σπουδαίο για την Ελλάδα και μεγάλη στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν πρέπει να βιαζόμαστε.

Έχουμε νέο προπονητή και έχουμε δει την επιθετική φιλοσοφία. Παίζουμε ανοιχτά και επιθετικά με το ρίσκο να δεχόμαστε γκολ στην αντεπίθεση, αυτο μας συμβαίνει. Εχουμε δει αυτό το πρόβλημα. δουλεύουμε για να το διορθώσουμε Έχουμε σκοράρει πολλά γκολ με αυτόν τον τρόπο και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Πρέπει να είμαστε πάντα σε καλή κατάσταση, όλα εξαρτώνται από τη στιγμή. Σημασία έχει σε ποια στιγμή, αυτή τη στιγμή είμαστε καλά. Σίγουρα είναι δύσκολο όταν έχεις ματς κάθε τρεις μέρες.

Είδαμε πως χάσαμε από τη Μακάμπι εντός έδρας και πήραμε τη νίκη έξω. Εξαρτάται από τη θέληση που βγάζουν οι παίκτες. Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα να παίζεις στην έδρα σου αλλα αυτό δεν βοήθησε την τελευταια φορά. Οι παίκτες πρέπει να ακολουθήσουν το πλάνο. Το παιχνίδι εντός έδρας είναι σημαντικό αλλά δεν είναι το μόνο που χρειαζόμαστε»
δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.