Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καμπάνα» της UEFA στην Φενέρμπαχτσε - Χωρίς κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Τούρκοι

«Καμπάνα» της UEFA στην Φενέρμπαχτσε - Χωρίς κόσμο στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Τούρκοι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/3/2024 15:47
Η Φενέρμπαχτσε, αντίπαλος του Ολυμπιακού στου «8» του Κόνφερενς Λιγκ, τιμωρήθηκε από την UEFA με τρεις αγωνιστικές απαγόρευσης οπαδών στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια κι έτσι δεν θα έχει υποστήριξη των οπαδών της στο αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης».

Λίγο μετά την κλήρωση για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ, όπου ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Φενέρμπαχτσε, η UEFA επέβαλε ποινή στην τουρκική ομάδα, η οποία δεν θα στερηθεί την παρουσία φιλάθλων της στα τρία επόμενα εκτός έδρας στην Ευρώπη.

Αυτό συνέβη μετά τα επεισόδια των οπαδών της Φενέρμπαχτσε στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η τουκρική ομάδα είχε ήδη τιμωρηθεί με ποινή ανασταλτικού χαρακτήρα αλλά οι οπαδοί της άναψαν καπνογόνα (photo), πέταξαν αντικείμενα και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο της βελγικής ομάδας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Φενέρμπαχτσε δεν θα έχει οπαδούς στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 11 Απριλίου, κάτι που βέβαια είναι αρκετά πιθανό να συνέβαινε έτσι κι αλλιώς αφού η υψηλή επικινδυνότητα του ζευγαριού ενδέχεται να οδηγήσει την UEFA στην απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας και στα δύο ματς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.