Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βιεϊρίνια: «Ευχαριστώ τον Βασίλη Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται καμία ομάδα»

Βιεϊρίνια: «Ευχαριστώ τον Βασίλη Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται καμία ομάδα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
15/3/2024 16:03
Για «θεωρητικά βατό μονοπάτι» έκανε λόγο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κλήρωση των «8» του Κόνφερενς Λιγκ όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ και εν συνεχεία τον νικητή του ζευγαριού Φιορεντίνα – Βικτόρια Πλζεν, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου:

«Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Αποφύγαμε τα φαβορί, αλλά και οι οκτώ ομάδες είναι δύσκολες. Έχουμε τον χρόνο να τους διαβάσουμε και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στα δύο παιχνίδια. Ευχαριστώ τον Βασίλη Τσιάρτα για την καλή κλήρωση, βέβαια δεν έχω συγχωρέσει κανέναν τους από το 2004 (σ.σ. γέλια), αλλά για σήμερα τον ευχαριστώ.

Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται καμία ομάδα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά θέλουμε και εμείς να προσπαθήσουμε σκληρά για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε ότι έχουμε παρελθόν, θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια και θα ετοιμαστούμε γι’ αυτά. Θεωρητικά έχουμε βατό μονοπάτι, αλλά στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι δύσκολα. Έχουμε δει πολλά, πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δούμε τα παιχνίδια των Play Off στο πρωτάθλημα και να δούμε όταν πρέπει τα παιχνίδια με την Μπριζ. Πρέπει να σκεφτόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή την στιγμή σκεφτόμαστε τα πλέι οφ και όταν φτάσει εκείνη η ώρα πρέπει να είμαστε 100% προετοιμασμένοι για εκείνα τα παιχνίδια»
, ανέφερε αρχικά ο Βιεϊρίνια, ενώ για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει μετά από 14 χρόνια τη βελγική ομάδα σχολίασε:

«Το θυμάμαι, σαν σήμερα… Ήταν αράουτ από αριστερά, άφησα τη μπάλα να τρέχει και με το δεξί σούταρα. Εκείνος ο ΠΑΟΚ με αυτόν τον ΠΑΟΚ, δεν έχει καμία σχέση. Έχουμε βελτιωθεί σε πολλά πράγματα. Άλλες εποχές. Μετά από κάποια χρόνια είχα βρεθεί με έναν παίκτη της Μπριζ στη Βόλφσμπουργκ, τον Πέρισιτς. Είχαμε συζητήσει γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Στο τέλος είχαμε περάσει τότε, οπότε έχουμε καλές αναμνήσεις».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.