Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναιτωλικός: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση της έδρας των Αγρινιωτών

Παναιτωλικός: Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακαίνιση της έδρας των Αγρινιωτών

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/3/2024 22:59
Σπουδαία η σημερινή (12/3) ημέρα για τον Παναιτωλικό, καθώς υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη η ανάληψη της σύμβασης των έργων στο γήπεδο της ομάδας, από την ανάδοχο εταιρεία που τα έχει αναλάβει με συνολικό προϋπολογισμό 2.353.000 ευρώ.

Η κίνηση αυτή που είχε ανακοινωθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου αναμένεται να αλλάξει εντελώς την όψη της έδρας των Αγρινιωτών, αφού εκτός της βελτίωσης των κερκίδων και του φωτισμού προβλέπεται και η κατασκευή εκθεσιακών χώρων, όπως το μουσείο της ομάδας.

«Υπογράψαμε σήμερα με τον ανάδοχο, παρουσία και των εκπροσώπων του Παναιτωλικού, τη σύμβαση για τις εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου της ιστορικής ομάδας. Πρόκειται για εργασίες συνολικού ύψους άνω του 1 εκ. ευρώ, ενώ για το αμέσως επόμενο διάστημα δρομολογείται η υλοποίηση και της β’ φάσης (519.000 ευρώ) και μετά, η γ’ φάση (780.000 ευρώ).

Στην ολοκλήρωση των εργασιών, το γήπεδο το Παναιτωλικού θα έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα, αναπλασμένη εξωτερική όψη, σύγχρονους εκθεσιακούς χώρους και χώρους συσκέψεων, αλλά και σύγχρονο φωτισμό , οπτικοακουστικά μέσα και φωτοβολταϊκό σύστημα.

Ο Παναιτωλικός θα αποκτήσει μία σύγχρονη έδρα, αντάξια της ιστορίας του και της προσφοράς του στον αθλητισμό. Είχαμε δεσμευτεί να στηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων του και κάνουμε την υπόσχεσή μας πράξη»
ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.