Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Με Ναντ στα ημιτελικά του Youth League

Ολυμπιακός: Με Ναντ στα ημιτελικά του Youth League

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/3/2024 22:39
Η γαλλική Ναντ θα είναι η αντίπαλος της Κ19 του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Youth League μετά την πρόκριση επί της Κοπεγχάγης στα πέναλτι (5-4, 3-3 κ.δ.).

Η Κ19 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε 3-1 της Μπάγερν στο Μόναχο κι έτσι θα συμμετάσχει στο Final-4 του UEFA Youth League (σ.σ. Τσάμπιονς Λιγκ Νέων) για πρώτη φορά στη ιστορία της.

Αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο μεγάλο παιχνίδι της 19ης Απριλίου θα είναι η Ναντ. Η γαλλική ομάδα «λύγισε» την Κοπεγχάγη στα πέναλτι (5-3) μετά το 3-3 της κανονικής διάρκειας στην έδρα της και έγραψε και εκείνη τη δική της ιστορία.

Η Ναντ προηγήθηκε στο 12’ με τον Ασουμανί, η Κοπεγχάγη το γύρισε στο άψε-σβήσε σκοράροντας τρία γκολ έως το 33’ όμως στο 35’ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Η Ναντ έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ασουμανί αλλά στην επανάληψη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση (54’ Μαφούμπι, 64’ Λερουά) και να στείλει τον προημιτελικό στα πέναλτι. Εκεί ο γκολκίπερ της Μαμπόν απόκρουσε δύο πέναλτι και με συνολικό σκορ 5-4 έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

Είναι η δεύτερη πρόκριση της Ναντ στα πέναλτι μετά από αυτή επί της Σεβίλλης (3-2, 3-3 κ.δ.) για τους «32» του θεσμού» ενώ στη φάση των «16» έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός την Σάλτσμπουργκ με νίκη στην Αυστρία (1-0).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.