Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League 2: «Μύλος» με τη συμμετοχή της ΑΕΚ Β' στα πλέι οφ ενόψει της κλήρωσης την Πέμπτη (14/3)

Super League 2: «Μύλος» με τη συμμετοχή της ΑΕΚ Β' στα πλέι οφ ενόψει της κλήρωσης την Πέμπτη (14/3)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
12/3/2024 22:13
Η διοργανώτρια αρχή της betsson Super League 2 έκανε γνωστό πως η κλήρωση των πλέι οφ και των πλέι άουτ θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/3), ωστόσο στον Β' Όμιλο προκύπτει ζήτημα με τη συμμετοχή της ΑΕΚ Β', ενώ προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί» με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως δεν είναι νόμιμη η συμμετοχή των Β' ομάδων στα πλέι οφ και επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος, απέναντι «σε όποιον τολμήσει να προβεί σε αλλοίωση του πρωταθλήματος», όπως τόνισαν σε ανακοίνωσή τους.

Θυμίζουμε πως οι Β' ομάδες δεν μπορούν να προβιβαστούν στη Stoiximan Super League, ωστόσο από φέτος μπορούν να υποβιβαστούν στη Γ' Εθνική με τις Β' ομάδες ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να συμμετέχουν εξάλλου στα πλέι άουτ.

Το αν η ΑΕΛ θα καταγγείλει περαιτέρω το ζήτημα συμμετοχής της Ένωσης στα πλέι οφ θα φανεί την Πέμπτη στο Δ.Σ της λίγκας, ωστόσο οι Θεσσαλοί έχουν και τα δικά τους προβλήματα, αφού έχει προκύψει ζήτημα οφειλών προς την ΕΠΟ και απειλούνται με ανάκληση των δελτίων των χειμερινών τους μεταγραφών, με την υπόθεση να εκδικάζεται αύριο (13/3) το μεσημέρι.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας για το Δ.Σ της Πέμπτης (14/3):

«Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Έγκριση Πρακτικών Διοικητικών Συμβουλίων
Εκλογή Α΄ & Β΄ Αντιπροέδρου


Επικύρωση βαθμολογικών πινάκων Α΄ & Β΄ Ομίλου της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024

Κλήρωση Πρωταθλήματος play off & play out

Διάφορα Θέματα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.