Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Γαλατά (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Τσέλσι και Γαλατά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2014 23:45
Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της Γαλατασαράι με την Τσέλσι στην Κωνσταντινούπολη, σκορ που δίνει το πάνω χέρι στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο, ωστόσο διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες της τουρκικής ομάδας για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τόρες (9’), Σετζού (65’) τα γκολ του αγώνα.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ έκανε στην Πόλη η Τσέλσι, η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Γαλατάσαραϊ, σκορ που της δίνει το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στο «Στάμφορντ Μπρίτζ».

Οι «μπλε» ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και στο 9ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον Φερνάντο Τόρες να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Αθπιλικουέτα και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ωστόσο στη συνέχεια η Γαλατά ισορρόπησε και προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, έχοντας δύο καλές στιγμές με τους Χάιροβιτς και Τέγες .

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Τόρες έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52’ για να διπλασιάσει το προβάδισμα της Τσέλσι, με τον Μουσλέρα να του λέει «όχι», ενώ στο 63’ μετά από κεφαλιά-πάσα του Ντρογκμπά, ο οποίος αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του, ο Ινάν σημάδεψε το δοκάρι του Τσεχ.

Ωστόσο, στο 65’ ο Σετζού με πλασέ έπειτα από κόρνερ του Σνάιντερ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι η οποία δέκα λεπτά μετά έχασε σπουδαία ευκαιρία στη συνέχεια για να ολοκληρώσει την ανατροπή, με τον Τσεχ να αποκρούει εντυπωσιακά το σουτ του Τέλες στο 75’.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε και πλέον η πρόκριση για τα προημιτελικά θα κριθεί στη ρεβάνς του «Στάμφορντ Μπρίτζ» (18/3), με την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να έχει το προβάδισμα.

Οι συνθέσεις:


Γαλατασαράι (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Μουσλέρα, Άλεξ Τέγιες, Σετζού, Χακάν Μπαλτά, Εμπουέ, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν (46’ Καγιά), Σνάιντερ, Χαϊροβιτς (31΄Κουρτουλούς), Ντρογκμπά (80’ Ουμούτ Μπουλούτ), Μπουράκ Γιλμάζ

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Αζάρ, Γουίλιαν, Τόρρες (68’ Ετό), Σούρλε (66’ Σούρλε)




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.