Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκολ, θέαμα και… πρόκριση για Ρεάλ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Γκολ, θέαμα και… πρόκριση για Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2014 23:37
Την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι η Ρεάλ η οποία διέλυσε με 6-1 την Σάλκε μέσα στο Γκελζενκίρχεν ενώ είχε ευκαιρίες για να πετύχει και περισσότερα τέρματα! Σκόρερ οι Μπενζεμά (13’, 57’), Μπέιλ (21’, 69’) , Ρονάλντο (52’, 89’), το γκολ της… τιμής (και της χρονιάς;) ο Χούντελαρ (90+1’).

Γκολ και θέαμα πρόσφερε στους οπαδούς της η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έκανε… πλάκα στην Σάλκε, την οποία διέλυσε με 6-1 στο Γκελζενκίρχεν και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον χορό των γκολ άνοιξε στο 13ο λεπτό ο Μπενζεμά, ενώ ο Μπέιλ στο 21’ με πολύ ωραία ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα, διπλασίασε το προβάδισμα της «βασίλισσας».

Στην επανάληψη, ο Ρονάλντο αφού… άδειασε τον Ματίπ, «έγραψε» το 3-0 με ωραίο σουτ, ενώ στο 57’ μετά από εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ των φιλοξενούμενων, ο Μπενζεμά πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, δίνοντας προβάδισμα 4 τερμάτων στην Ρεάλ!

Στο 69’ ο Γκάρεθ Μπέιλ «έγραψε» το 5-0, ενώ στο 89’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το 11ο φετινό του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ για το 6-0 της Ρεάλ, με τον Χούντελαρ να μειώνει στις καθυστερήσεις για το τελικό 6-1 με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή.

Οι συνθέσεις:


Σάλκε (Γενς Κέλερ): Φέρμαν, Χέβεντες, Μάτιπ, Σαντάνα, Κολάζινατς (76’ Φουχς), Μπόατενγκ (59’ Γκορέτσκα), Νοϊστέντερ, Φαρφάν (72’ Ομπάσι), Μάιερ, Ντράξλερ, Χούντελαρ

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Αλόνσο (73’ Ιγιαραμέντι), Ντι Μαρία (67’ Ίσκο), Μπέιλ (80' Χεσέ), Μπενζεμά, Ρονάλντο


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.