Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποχωρεί μετά το Μουντιάλ ο Σάντος!

Αποχωρεί μετά το Μουντιάλ ο Σάντος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2014 22:08
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας θα αποτελέσει μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Φερνάντο Σάντος όπως ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον πάγκο της Εθνικής ομάδας με δύο προκρίσεις σε τελικές φάσεις μεγάλων διοργανώσεων (Γιούρο 2012, Μουντιάλ 2014), ο Φερνάντο Σάντος θα αποτελέσει παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το καλοκαίρι.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε το βράδυ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή τον οποίο ενημέρωσε πως δεν θα κάνει αποδεκτή την πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2016 και πως θα αποχωρήσει από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο λόγος είναι πως ο 59χρονος τεχνικός επιθυμεί να επιστρέψει στον πάγκο ενός συλλόγου, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως θα πάρει τη θέση του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι!

Ο Σάντος κάθισε για 41 αγώνες στον πάγκο της Ελλάδας, μετρώντας 24 νίκες, 13 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες.

Στροφή σε ξένους τεχνικούς


Σε ότι αφορά το νέο προπονητή που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομοσπονδία θα κινηθεί για την απόκτηση ξένου και όχι Έλληνα τεχνικού.

Μέχρι τώρα τα ονόματα των Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Έκτορ Κούπερ είναι αυτά που έχουν διαρρεύσει, ενώ να σημειωθεί πως το διαθέσιμο μπάτζετ για το ετήσιο συμβόλαιο του προπονητή αγγίζει τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.