Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερίμ: «Απόλαυσα το ποδόσφαιρο σήμερα»

Τερίμ: «Απόλαυσα το ποδόσφαιρο σήμερα»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/2/2024 23:56
Ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Άρη φάνηκε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του ενώ τόνισε πως κάθε μέρα οι παίκτες του θα γίνονται καλύτεροι.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε σε όλους τους ποδοσφαιριστές του με κολακευτικά σχόλια, σχολίασε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είναι πρώτη ενώ στάθηκε και στο γεγονός πως ο Άρης προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φατίχ Τερίμ:

Για τη διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια:

«Σήμερα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και εγώ από τον πάγκο το απόλαυσα. Σε αυτό παίζει ρόλο και ο αντίπαλος που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Συνήθως παίζουμε 80% με την μπάλα, κάνουμε 50 σέντρες βρισκόμαστε 30 φορές με την μπάλα μέσα στην περιοχή και τελειώνει 2-2. Δεν δεχόμαστε ευκαιρίες και ξαφνικά μένουμε με 10 παίκτες και δεχόμαστε αυτογκόλ. Παρόλα αυτά πρέπει να κερδίζουμε. Είχαμε στεναχωρηθεί όλοι που χάσαμε βαθμούς και δεν περάσαμε καλά αυτές τις μέρες.

Σήμερα παίξαμε πιο ομαδικά. Πιστεύω κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. Βρεθήκαμε μεταξύ μας αυτή την εβδομάδα και συζητήσαμε. Κάθε μέρα θέλουμε να βάζουμε κάτι παραπάνω και πιστεύω και οι παίκτες απολαμβάνουν τον τρόπο που παίζουμε.

Σήμερα παίξαμε απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο. Καμία φορά ο χρόνος που έρχεται είναι σημαντικός»
.

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός επί Τερίμ είναι καλύτερος στα μεγάλα παιχνίδια και αν εκεί οφείλεται η αισιοδοξία για το πρωτάθλημα:«Ωραία ερώτηση. Μπορούμε να ανοίξουμε και τις κλειστές άμυνες. Το πιο επικίνδυνο είναι όταν νιώθουμε άνετοι. Αν δεν κάνουμε τις σωστές κινήσεις μέσα στο γήπεδο δεν σημαίνει ότι θα κερδίζουμε. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε κάθε φορά σοβαροί όπως σήμερα. Η αίσθηση πως μπορούμε να κερδίσουμε όπως και να είμαστε είναι επικίνδυνη.

Σήμερα αν δεν είχαμε χάσει τους 4 βαθμούς που χάσαμε τις προηγούμενες εβδομάδες θα ήμασταν πρώτοι. Πρέπει να δείχνουμε κάθε φορά την ίδια σοβαρότητα. Πιστεύω το κατάλαβαν αυτό και οι παίκτες μου»
.

Για τους Μπερνάρ και Ζέκα:

«Και οι δύο είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς. Παίξανε καλά σήμερα. Όπως και ο ρόλος που πήρε ο Ιωαννίδης που θα τον βλέπουμε όλο και καλύτερο, όπως και τον Μπακασέτα. Ο Παλάσιος έπαιξε καλά σε άμυνα κι επίθεση, μαζί με τους Ζέκα, Τσέριν και Μπακασέτα. Ήταν κι η άμυνα μας καλή. Κλείσαμε καλά τους χώρους κι όταν είχαμε την μπάλα κάναμε αυτά που έπρεπε.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μλαντένοβιτς μπορεί να είχε κάρτα από νωρίς αλλά έπαιξε έξυπνα γιατί δεν είχαμε και τον Χουάνκαρ. Θέλω να πω και για τον Κώτσιρα κάτι. Του ζήτησα να παίξει και στο δεύτερο ημίχρονο γιατί είναι σημαντικός για εμάς. Χάρηκα σήμερα και τους Ακαϊντίν και Ούγκο. Θα μας δώσουν πολλά πράγματα όσο εμπιστεύονται τους εαυτούς τους. Για τον Ντραγκόφσκι δεν χρειάζεται να πω κάτι. Πάντα έχει ένα επίπεδο. Πιστεύω όσοι μας είδαν σήμερα έμειναν ευχαριστημένοι»
.

Για τις αδυναμίες του Παναθηναϊκού σε αυτό το παιχνίδι:

«Εμείς πρέπει να είμαστε καλύτεροι στις στημένες φάσεις. Βρήκαμε ευκαιρίες. Απειληθήκαμε σε κάποιες στιγμές αλλά όσο οι παίκτες εμπιστεύονται τους εαυτούς τους θα γινόμαστε καλύτεροι και σε αυτό. Για μένα πρέπει να βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες και να μην δίνουμε στον αντίπαλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.