Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεληγιαννίδης: «Απολογούμαι για την αποβολή μου και ζητώ συγγνώμη από τον Τάισον»

Δεληγιαννίδης: «Απολογούμαι για την αποβολή μου και ζητώ συγγνώμη από τον Τάισον»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
28/2/2024 23:27
Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς του Πανσερραϊκού με τον ΠΑΟΚ και έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την ενέργειά που οδήγησε σε αυτό.

Ο άσος των «λιονταριών» σε μία πολύ άτυχη στιγμή στο 82' έκανε αντιαθλητικό τάκλιν στον Τάισον αντικρύζοντας την κόκκινη κάρτα και αφήνοντας με εννιά παίκτες την ομάδας, αφού από το 69' είχε αποβληθεί και ο Μορέιρα με δεύτερη κίτρινη.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς πάντως έσπευσε να απολογηθεί δημόσια ζητώντας παράλληλα συγγνώμη από τον Τάισον, που όπως τόνισε δεν είναι βρώμικος παίκτης και δεν υπήρχε λόγος να τον μαρκάρει τόσο σκληρά, αποδίδοντας σε λάθος ό,τι έγινε.

Όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Ζήτησα από την ομάδα να μιλήσω, διότι θέλω να απολογηθώ για την φάση που χτύπησα τον Τάισον. Είμαι ένας παίκτης που ποτέ δεν παίζει βρώμικα μέσα στο παιχνίδι, ήταν μια φάση που καταλάθος έκανα αυτό που έκανα και ζήτησα συγγνώμη τόσο από τον Τάισον μέσα στο παιχνίδι και στα αποδυτήρια και τώρα δημόσια απολογούμαι γι' αυτό το καταλάθος χτύπημα. Ευτυχώς, ο Τάισον είναι καλά και χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτό.

Γι' ένα ακόμη παιχνίδι δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά σήμερα παίζαμε απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, ενώ του ΠΑΟΚ είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οπότε περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι όπως και τελικά έτσι έγινε. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στις ανάγκες του παιχνιδιού, αν και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Το επόμενο παιχνίδι γι' εμάς είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προσηλωθούμε σε αυτό. Εμείς προσπαθούμε σε όλα τα παιχνίδια να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και δεν κλεινόμαστε πίσω ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Γενικά με τις μεγάλες ομάδες είναι πολύ δύσκολο να φέρεις θετικό αποτέλεσμα και αυτό το βλέπουμε και με άλλες ομάδες που στο τέλος δεν καταφέρνουν να κρατήσουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το θετικό αποτέλεσμα.

Στα τελευταία λεπτά και εμείς έχουμε κερδίσει βαθμούς, όπως και έχουμε χάσει και παιχνίδια, αλλά δεν στεκόμαστε σε αυτό. Στόχος μας είναι να παίξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι στις εναπομείναντες οκτώ αγωνιστικές, με σκοπό να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τις δύο κόκκινες κάρτες και την αναγκαστική αλλαγή του Θυμιάνη. Από ατομικό λάθος δεχτήκαμε το πρώτο γκολ, μετά παίζαμε με παίκτες λιγότερους, οπότε ο βαθμός δυσκολίας ήταν πολύ μεγάλος.

Γενικά πιστεύω πως αν κερδίσουμε την Κυριακή, η συγκομιδή βαθμών στην κανονική διάρκεια είναι αρκετά ικανοποιητική για εμάς. Οπότε σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο που παίζουμε και την βαθμολογική θέση που έχουμε είμαι σίγουρος για την επίτευξη του στόχου μας»
.

Στο φινάλε σχολίασε και το ρεκόρ του Βιεϊρίνια μάλιστα λέγοντας:

«Με τον Βιεϊρίνια έχω παίξει και συμπαίκτης. Είναι μια τεράστια φυσιογνωμία, τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως άνθρωπος. Έχει τον σεβασμό όλων από το Ελληνικό πρωτάθλημα και εγώ θα ήθελα να τον δω και ακόμη μία χρονιά να αγωνίζεται».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.