Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Η Μπάγερν Μονάχου στον δρόμο των Πειραιωτών στα προημιτελικά του Youth League

Ολυμπιακός: Η Μπάγερν Μονάχου στον δρόμο των Πειραιωτών στα προημιτελικά του Youth League

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/2/2024 22:59
Στο όνομα της Μπάγερν Μονάχου ακούει η πρόκληση που έχει μπροστά της η Κ19 του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Youth League.

Οι Νέοι των «ερυθρόλευκων» πήραν μια παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του Youth League επί της Λανς (2-2 κανονική διάρκεια, 4-2 πέναλτι) σήμερα (28/2) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πλέον καλούνται να αντιμετωπίσουν τη Μπάγερν Μονάχου εκτός έδρας με φόντο τα ημιτελικά.

Οι Βαυαροί νίκησαν τη Φέγενορντ πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 3-2 έχοντας πάρει «αέρα» τριών τερμάτων απ' το πρώτο ημίχρονο με τα γκολ των Βίμερ (20'), Φερνάντες (28') και Ντεμιρκάν (45'). Οι Ολλανδοί μείωσαν με δύο γκολ απ' τους Ρουστ (52') και Γκίεστχοφε (55'), όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι περισσότερο κι έτσι η Μπάγερν έκλεισε... ραντεβού με τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα υποδεχθεί σε νοκ άουτ ματς στις 12 ή 13 Μαρτίου.

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ-Κοπεγχάγη σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου στο πλαίσιο της τελικής φάσης (Final 4) στη Νιόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.