Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καταγγέλλει επίθεση στα αποδυτήρια της Λεωφόρου ο Εργοτέλης (video)

Καταγγέλλει επίθεση στα αποδυτήρια της Λεωφόρου ο Εργοτέλης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 22:56
Εισβολή στα αποδυτήρια της Λεωφόρου και επίθεση με γροθιές καταγγέλλει ο Εργοτέλης με επίσημη ανακοίνωση του λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (1-1).

Ανακοίνωση σχετικά με τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε η ΠΑΕ Εργτοτέλης, στην οποία αναφέρει ότι δέχτηκαν επίθεση οι Σταύρος Λαμπράκης και Νίκος Κουνδουράκης καθώς και ο υπεύθυνος ασφαλείας Γιάννης Μανουσάκης.

Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση, η οποία συνοδεύεται και από ένα βίντεο από τα αποδυτήρια στο οποίο φαίνονται άντρες της αποστολής να προσπαθούν να κρατήσουν εκτός τους οπαδούς των «πρασίνων», αναφέρει ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας δέχθηκε επίθεση με γροθιές, με τις αστυνομικές δυνάμεις να φτάνουν στο σημείο με 15 λεπτά καθυστέρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, με λύπη αλλά και αγανάκτηση, καταγγέλλει τα όσα θλιβερά συνέβησαν έπειτα από τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Σκηνές που θύμιζαν ζούγκλα και γύρισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, "φίλαθλοι" του Παναθηναϊκού εισέβαλαν στο ευρύτερο χώρο των αποδυτηρίων και προσπάθησαν να εισβάλουν και στην αίθουσα των αποδυτηρίων της ομάδας μας. Στο διάδρομο έξω από την πόρτα της αίθουσας, επιτέθηκαν στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Σταύρο Λαμπράκη και στον γυμναστή μας Νίκο Κουνδουράκη και χρησιμοποιώντας γροθιές και κλωτσιές προσπάθησαν να εισβάλουν στην αίθουσα με προφανή στόχο να φτάσουν στους ποδοσφαιριστές μας.

Μέλη της αποστολής μας κατάφεραν κι απεγκλώβισαν τους δύο προαναφερθέντες οι οποίοι μπήκαν στην αίθουσα των αποδυτηρίων. Στην προσπάθειά του να προστατέψει τους δυο προαναφερθέντες αλλά κι ολόκληρη την αποστολή, δέχθηκε επίθεση με γροθιές και χτυπήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας μας, Γιάννης Μανουσάκης.Οι "εισβολείς", απτόητοι και χωρίς ίχνος αστυνομικής δύναμης ή ανδρών ασφαλείας του γηπέδου (security) στο χώρο, τραβούσαν την πόρτα - που δεν κλείδωνε - στην προσπάθειά τους να την ανοίξουν και να μπουν στα αποδυτήρια.

Την ίδια στιγμή, μέλη της αποστολής της ομάδας μας, τρομοκρατημένα, κρατούσαν την πόρτα από την εσωτερική πλευρά για να μην ανοίξει και ταυτόχρονα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με κάποιον αρμόδιο, ώστε να φτάσει αστυνομική δύναμη στο χώρο. Τελικά αυτό επιτεύχθηκε 15 λεπτά αργότερα και έτσι ευτυχώς αποφεύχθηκε γενικευμένη σύρραξη εντός των αποδυτηρίων.

Καταγγέλλουμε την παντελή έλλειψη προστασίας της αποστολής της ομάδας μας, τόσο από την αστυνομία όσο κι από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που επέτρεψαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια ''φίλαθλοι'' με συνέπεια να απειληθεί η σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών και συνοδών. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο και εξοργιστικό, εν έτει 2014, να επιχειρείται και να επιτρέπεται εισβολή οπαδών στο χώρο των αποδυτηρίων της αντιπάλου ομάδας.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές και όργανα να επιληφθούν άμεσα του θέματος που αποτελεί ισχυρό πλήγμα στο γόητρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

* Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο λίγων δευτερολέπτων από τη στιγμή που είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια των "αγνώστων" να εισβάλουν στα αποδυτήρια της ομάδας μας».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.