Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ατλέτικο και +3 η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ατλέτικο και +3 η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 23:53
Ήττα-σοκ γνώρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης καθώς η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα της Οσασούνα και επέτρεψε στην Ρεάλ να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει η Ρεάλ! Μετά τη χθεσινή ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Σοσιεδάδ (3-1), η Ατλέτικο ηττήθηκε με 3-0 στην Παμπλόνα από την Οσασούνα, με αποτέλεσμα η «βασίλισσα» να ξεφύγει με +3 στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Μάλιστα η ομάδα του Χάβι Γκράθια (πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και Κέρκυρας) πέτυχε και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σετζούντο να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό ενώ στο 21’ ο Αρμεντέρος με ωραίο σουτ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 42’ ο Τόρες, με την Ατλέτικο να μην καταφέρνει να ανατρέψει τα δεδομένα στο δεύτερο μέρος και να γνωρίσει την ήττα λίγες ημέρες μετά το «διπλό» στο Μιλάνο απέναντι ση Μίλαν.

Έτσι, η Ατλέτικο έμεινε στην 2η θέση (μαζί με την Μπαρτσελόνα) και στο -3 από την πρωτοπόρο Ρεάλ και πλέον καλείται να διορθώσει τα πράγματα την επόμενη αγωνιστική όταν και υποδέχεται τη «βασίλισσα» στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Από την άλλη, η Οσασούνα ανέβηκε στην 12η θέση με 29 βαθμούς και απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ακόμα ένα βήμα για το σεντόνι η Μπιλμπάο, νίκες για Σεβίλλη, Βαλένθια


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Ήττα-σοκ για Ατλέτικο και +3 η Ρεάλ
Νίκη που την διατηρεί στο +4 από την 5η θέση πήρε η Μπιλμπάο, η οποία κέρδισε με 2-0 την ουραγό Μπέτις στην Ανδαλουσία και έκανε ακόμα ένα βήμα για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες, καθώς η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κέρδισε με 3-0 στην έδρα της Μπέτις και διατήρησε το +4 από την 5η Βιγιαρεάλ.

Οι Βάσκοι άνοιξαν το σκορ στο 34ο λεπτό με πέναλτι του Μουνιαΐν, με την Μπέτις να μένει στη συνέχεια με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Περκί (41’) και Ρέγιες (58’).

Το τελικό 2-0 έγραψε στο 81’ η Μπιλμπάο, η οποία έκανε ακόμα ένα βήμα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, την ώρα που η Μπέτις ετοιμάζει… βαλίτσες για τη Σεγούντα Ντιβιζιόν, καθώς βρίσκεται στο -11 από την έξοδό της απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Στα άλλα παιχνίδια, η Σεβίλλη πήρε «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο και «σκαρφάλωσε» στην 7η θέση με 35 βαθμούς, όσους έχει και η Βαλένθια η οποία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Γρανάδα στο «Μεστάγια».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.