Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νοκ άουτ  για 15-20 μέρες ο Σαβιόλα, προπονήθηκε ο Βαλντέζ!

Νοκ άουτ για 15-20 μέρες ο Σαβιόλα, προπονήθηκε ο Βαλντέζ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2014 21:02
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού για τον Χαβιέρ Σαβιόλα, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός υπέστη θλάση και θα απουσιάσει για δύο με τρεις εβδομάδες κάτι που σημαίνει πως θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προπονήθηκε ο Βαλντές!

Άσχημα ήταν τα νέα για τον τραυματισμό του Χαβιέρ Σαβιόλα, καθώς ο Αργεντινός επιθετικός διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει σίγουρα τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Καραϊσκάκη» την Τρίτη αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (2/3), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (9/3).

Νοκ άουτ  για 15-20 μέρες ο Σαβιόλα, προπονήθηκε ο Βαλντέζ!
Αντίθετα, ευχάριστα ήταν τα νέα με τον Νέλσον Βαλντέζ, καθώς ο Παραγουανός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεσή του Μίτσελ για το ματς της Τρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις έλεγαν πως δεν θα προλάβαινε την αναμέτρηση.

Ωστόσο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Ισπανού τεχνικού και θα μπορέσει να βοηθήσει μόνο για λίγα λεπτά αν βέβαια κριθεί απαραίτητο.

Στα της προπόνησης, αποθεραπεία έκαναν όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας κατά κύριο λόγο στην τεχνική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και την κατοχή της μπάλας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.